AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

Scholl Velvet Smooth Diamond Winter Edition fialový

Zobraziť katalóg
Scholl Velvet Smooth Diamond Winter Edition fialový
4,3 11 hodnotení
Elektrický pilník rotačný, odstraňovač stvrdnutej kože s jemne mletými diamantovými kryštálikmi
Kód:  NOH059 Produktové číslo:  5011417566824
Scholl Velvet Smooth Diamond Winter Edition fialový Predaj skončil

Scholl Velvet Smooth Diamond Winter Edition fialový

Najlepšia voľba pre domácu starostlivosť o pokožku vašich chodidiel! Nový Scholl Velvet Smooth Diamond v špeciálnej zimnej edícii má odnímateľnú hlavicu v tvare valčeka a ergonomický tvar, s ktorým odstránite stvrdnutú kožu aj na ťažko dostupných miestach. Špeciálny povrch nadstavca zaistí jemné a ľahké odstránenie mozoľov či otlakov. Pre kožu takú jemnú, ako hodváb. Doprajte si profesionálnu starostlivosť o nohy v pohodlí vášho domova.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový rotačný pilník na chodidlá
  • Špeciálny povrch nadstavca pre dokonalé odstránenie stvrdnutej kože
  • Dokonale ergonomická hlavica a rukoväť
  • Bezpečnostné zastavenie
  • Jednoduchá výmena nadstavcov
  • Batériová prevádzka na 4 AA batérie

Pravidelná starostlivosť

Naše nohy nás nesú po celý život každý deň. Preto si vyžadujú osobitnú starostlivosť, ktorú im doprajete používaním prípravkov značky Scholl. Nové diamantové valčeky sú dostupné hneď v troch vyhotoveniach, aby ste nemuseli robiť kompromisy a mohli zvoliť ideálnu kombináciu pre vaše nohy. Kúpiť môžete extra hrubý, hrubý a jemný valček pre najhladší výsledok. Hlavicu vymeníte stlačením uvoľňovacieho tlačidla na strane pilníka a vybratím hlavice z pilníka. Novú hlavicu zasuňte na jej miesto tak, až sa zacvakne.

Bezpečie a pohodlie

Elektrický pilník disponuje bezpečnostným zastavením, ak je na neho vyvíjaný príliš veľký tlak. Zabráni tak nechcenému poraneniu. Ergonomicky tvarovaná rukoväť je navrhnutá pre pohodlné používanie. Je vytvarovaná tak, aby dore sadla do ruky.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Scholl Velvet Smooth Diamond Winter Edition fialový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHOLL Velvet Smooth Diamond Winter Edition fialový.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií