AlzaPlus+ děti MPLA316412

SCHOLL Velvet Smooth Elekrtický pilník na chodidlá + Nočná maska 60 ml ZADARMO

Zobraziť katalóg
SCHOLL Velvet Smooth Elekrtický pilník na chodidlá + Nočná maska 60 ml ZADARMO
5 9 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky
Kód:  NOH052 Produktové číslo:  5997321771571 Stránky výrobcu
SCHOLL Velvet Smooth Elekrtický pilník na chodidlá + Nočná maska 60 ml ZADARMO Predaj skončil

SCHOLL Velvet Smooth Elekrtický pilník na chodidlá + Nočná maska 60 ml ZADARMO

Elektrický pilník SCHOLL Velvet Smooth je skvelým pomocníkom pri odstraňování stvrdnutej kože na vašich chodidlách. Vďaka rotujúcej elektrické hlavici pilníka s diamantovými kryštálmi bude starostlivosť o nohy rýchla a bezbolestná. Vaše chodidlá budú krásne hladké. Napájanie je podporované na batérie. Jednoduchá manipulácia umožňuje jeho použitie takmer kdekoľvek a okamžite. Okrem odstránenia stvrdnutej kože si navyše doprajte príjemnú masáž chodidiel. Darčeková sada obsahuje okrem elektrického pilníka tiež nočné masku na nohy. Doprajte si s SCHOLL komplexnú starostlivosť o vaše nohy!

Kľúčové vlastnosti

  • elektrický pilník ľahko a rýchlo odstraňuje stvrdnutú kožu na chodidlách
  • príjemná masáž chodidiel
  • ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • valček môžete odňať a ľahko umyť
  • napájanie na batérie

Darčekové sada obsahuje:
SCHOLL Velvet Smooth Elekrtický pilník na chodidlá
SCHOLL Velvet Smooth Nočná maska ??na nohy 60 ml

Zloženie
Nočná maska: Aqua, Dicaprylyl éter, Helianthus annus seed oil, Glycerín, Isostearyl isostearate, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 diisostearate, Paraffin, Prunus amygdalus dulcis oil, Zinc Stearate, Cera microcristallina, Phenoxyethanol, Jojoba esters, Magnesium sulfate, sacharidy isomerate, Parfum, Tocopheryl acetate, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, kyseliny linoleovej, Maris sal, Retinyl palmitate, Acacia decurrens flower cera, Polyglycerin-3, Caprylic / Capric triglyceridov Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, oleic acid, Alpha-Isomethyl ionone , Palmitic acid, Citric acid, Sodium citrate, Citronellol, Butylphenyl methylpropional, Stearic acid, Tocopherol, Caulerpa lentillifera extract, Linolenic acid, Sodium sulfate, Potassium Sorbate, Sodium benzoate, BHT, Cl 42090

Použitie: Jemnými krúživými pohybmi prechádzajte pilníkom po chodidle. Pohyby opakujte až do odstránenia tvrdej kože. Netlačte príliš silno alebo sa prístroj zastaví. 

Aplikácia: Nočná masku nanášajte na čisté a suché nohy pred spaním. Jemne vmasírujte. Vstrebáva sa ako krém. Bez oplachovania.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento typ na baterie, nebo nabijecku?

Dobrý den, prosím o informaci, jaká brusná hlavice je na přístroji v této dárkové sadě "SCHOLL Velvet Smooth Elektrický pilník na chodidla + Noční maska 60 ml ZDARMA" Děkuji za odpověď.

Na obale je vyobrazený pilník fialovej farby - je aj pilník, ktorý je v balení takisto fialovej farby?

Diskusia a poradňa k SCHOLL Velvet Smooth Elekrtický pilník na chodidlá + Nočná maska 60 ml ZADARMO
Príslušenstvo pre SCHOLL Velvet Smooth Elekrtický pilník na chodidlá + Nočná maska 60 ml ZADARMO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHOLL Velvet Smooth Elektrický pilník na chodidla + Noční maska 60 ml ZDARMA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií