AlzaPlus+ drogerie P&G MS v hokeji_CZ

SCHOLL Velvet Smooth Rotačné hlavice, 3 × balenie

Zobraziť katalóg
SCHOLL Velvet Smooth Rotačné hlavice, 3 × balenie
5,0 38 hodnotení
Náhradné hlavice – obsahuje: 1×Scholl VS Rotačná hlavica Stredne drsná s morskými minerálmi 2ks, 1×Scholl VS Rotačná hlavica Extra drsná s diamantovými kryštálikmi 2ks, 1×Scholl VS Rotačná hlavica Ultra drsná s diamantovými kryštálikmi 2ks - 13,30 €/ks
Kód:  NOH096 Produktové číslo:  5997321772554
SCHOLL Velvet Smooth Rotačné hlavice, 3 × balenie Predaj skončil

SCHOLL Velvet Smooth Rotačné hlavice, 3 × balenie

Scholl Velvet Smooth s morskými minerálmi

Scholl VS sada hlavíc
1× Stredne drsná hlavica 2 ks
1× Extra drsná hlavica 2 ks
1× Ultra drsná hlavica 2 ks

Špeciálna limitovaná edícia najobľúbenejších rotačných hlavíc Scholl Velvet Smooth. Hlavice sú kompatibilné so všetkými aktuálne predávanými elektrickými pilníkmi Scholl Velvet Smooth. V balení nájdete 3 balenia po 2 kusoch. Vyskúšajte ich a zistite, ktorá drsnosť je ideálna práve pre vás.

6

hlavíc

SCHOLL Velvet Smooth

Scholl
Stredne drsná hlavica

Ideálna na odstránenie a prevenciu ľahko stvrdnutej kože. Morské minerály zanechávajú pokožku dokonale jemnú a hebkú na dotyk.

SCHOLL Velvet Smooth

Scholl
Extra drsná hlavica

Tento typ hlavice sa najlepšie hodí na brúsenie tvrdej kože a odstraňovanie bežných mozoľov. Vďaka diamantovým kryštálikom je pokožka nôh efektívne, bezpečne a príjemne brúsená.

SCHOLL Velvet Smooth

Scholl
Ultra drsná hlavica

Kde ostatné pilníky zlyhávajú, Schol Ultra drsná rotačná hlavica s diamantovými kryštálikmi víťazí. Poradí si aj s veľmi tvrdou kožou a odolnými mozoľmi.

Kompatibilné so všetkými elektrickými pilníkmi Scholl

Scholl Velvet Smooth Diamond

Ružový

SCHOLL Velvet Smooth

Elektrický pilník ružovej farby s extra drsnou hlavícou s diamantovými kryštálikmi. Bezdrôtový a ergonomický. S možnosťou výmeny hlavíce.

Scholl Velvet Smooth Diamond

Modrý

SCHOLL Velvet Smooth

Elektrický pilník modrej farby s extra drsnou hlavícou s morskými minerálmi. Bezdrôtový a ergonomický. S možnosťou výmeny hlavice.

Scholl Velvet Smooth PRO

Na sucho aj na mokro

SCHOLL Velvet Smooth

Dobíjací bezdrôtový elektrický pilník vhodný na použitie na sucho aj na mokro. Ergonomické spracovanie, 2 rýchlostné stupne, možnosť výmeny hlavice.

Scholl Velvet Smooth PRO

Darčeková súprava

SCHOLL Velvet Smooth

Dobíjací bezdrôtový elektrický pilník vhodný na použitie na sucho aj na mokro. Ergonomické spracovanie, 2 rýchlostné stupne. Výmenná Extra drsná hlavica zadarmo. Darčekové balenie.

Dokonalá starostlivosť o chodidlá.

Značka Scholl bola založená už pred viac ako 100 rokmi americkým lekárom nemeckého pôvodu, Dr. Williamom Mathiasom Scholl, ktorý bol nadšeným priekopníkom štúdia anatómie a fyziológie nôh. Na základe svojich vedeckých poznatkov z výskumov, venujúcich sa predovšetkým problémom s chrbticou a ochoreniam nôh, vytvoril prvé anatomické vložky do topánok. Nasledovalo množstvo ďalších inovatívnych produktov, ktoré dokázateľne pomáhajú ľuďom na celom svete udržiavať ich chodidlá zdravé a chôdzu v topánkach pohodlnejšiu. Značka Scholl sa právom stala synonymom kvalitných výrobkov v oblasti starostlivosti o nohy.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov v balení
6 ks Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
6 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHOLL Velvet Smooth Rotačné hlavice, 3 × balenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHOLL Velvet Smooth Rotační hlavice 3 × balení. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCHOLL Velvet Smooth forgófej, 3 × forgófej.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií