PET PET

SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness 400 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness 400 ml
4,9 23 hodnotení
Šampón – regeneračný pre poškodené a lámavé vlasy
Variant
Kód:  VLS877 Produktové číslo:  9000101075694 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness 400 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness 400 ml

Značka Gliss Kur je známy expert na regeneráciu poškodených vlasov. Jej unikátna technológia Liquid Hair-Repair s tekutým keratínom regeneruje poškodené vlasy na povrchu i hlboko vo vnútri ich štruktúry. Pre všetkých, ktorí majú vlasy slabé a jemné, lámavé, matné a bez objemu, vyvinula spoločnosť Schwarzkopf špeciálny šampón obohatený o ďalší komplex účinných látok. Ich vlasy potrebujú extra regeneračnú starostlivosť od GLISS KUR Supreme Fullness. Obsiahnutý Fiberbond Komplex urobí maximum pre vlasy zdravšie, krajšie a plné objemu. Postará sa o obnovenie vlasových väzieb a posilnenie štruktúry vlasov. A vďaka zhustenej a posilnenej vlasovej štruktúre získajú vlasy luxusne plný objem. 

Kľúčové vlastnosti šampónu SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness

  • Špeciálna regenerácia pre slabé a jemné, lámavé a poškodené vlasy
  • Ideálne pre jemné čistenie, pre posilnenie, výživu a odolnosť vlasov
  • Zloženie šampónu s unikátnym komplexom FiberBond
  • FiberBond pre okamžitý objem a obnovenie vnútorných vlasových väzieb
  • Technológia Liquid Hair-Repair s tekutým keratínom
  • Keratín pre obnovenie a posilnenie štruktúry vlasov po celej ich dĺžke
  • Vhodný pre slabé, jemné a poškodené vlasy

Hlavná účinná zložka:
Fiberbond Komplex
Obnovuje vnútorné vlasové väzby a vďaka zhustenej a posilnenej vlasovej štruktúre dodáva okamžitý plný objem vlasom, a to od prvého použitia šampónu.

Liquid Hair-Repair technológia
Unikátna Gliss Kur technológia založená na tekutom Keratíne, ktorý vlasové vlákna obnovuje na povrchu i vo vnútri ich štruktúry.

Keratín
Ide o organickú látku, ktorá je základnou zložkou ľudského vlasu. Tvorí 88 % štruktúry vlasov a zodpovedá za ich kvalitu, rast, pevnosť, jemnosť, lesk a celkový vzhľad.
V dôsledku rôznych vplyvov, vrátane umývania vlasov, sa môže obsah keratínu vo vlasových vláknach znižovať. Pri jeho nedostatku je možné keratín vlasom umelo dodávať.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Magnesium citrate, Panthenol, Cocodimonium hydroxypropyl Hydrolyzed keratín, Hydrolyzed keratín, Simmondsia chinensis seed oil, Disodium cocoamphodiacetate, Citric acid, Glycol distearate, Sodium benzoate, Cocamide MEA, Dimethicone, PEG-7 glyceryl cocoate, Laureth-4, guar hydroxypropyltrimonium chloride, PEG-40 hydrogenated castor oil, Parfum, hydrogenated castor oil, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Propylene glycol, Laureth-23, Glycerín, Benzyl salicylate, Citronellol

Použitie:
Naneste primerané množstvo šampónu do dlaní a jemne ho vmasírujte do mokrých vlasov. Šampón nechajte chvíľu pôsobiť, a potom ho dôkladne opláchnite teplou vodou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness 400 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF GLISS KUR Supreme Fullness 400 ml.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií