PET AD homeoffice

Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Gift Set

Zobraziť katalóg
Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Gift Set
4,7 3 hodnotení
Sada vlasovej kozmetiky pre farbené vlasy obsahuje: BC Color Freeze Shampoo 250 ml (šampón) + BC Color Freeze Conditioner 200 ml (kondicionér) + BC Color Freeze Mask 200 ml (maska na vlasy) + taštička
Kód:  KSDS0675 Produktové číslo:  4045787325355 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Gift Set Predaj skončil

Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Gift Set

Úžasná darčeková súprava vlasovej kozmetiky na farbené a melírované vlasy, v ktorých farbu uzavrie a bráni tak jej vyblednutiu. Ošetrujúce prípravky BC Color Freeze obsahujú kyselinu mliečnu a hydroxid vápenatý a udržujú optimálne pH, pri ktorom uzamknú farebné pigmenty do vlasov. Poskytujú tak vašim vlasom rovnakú prvotriednu starostlivosť ako v kaderníckom salóne. Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym týmto šampónom, kondicionérom a maskou na vlasy, všetko v praktickej taštičke.

Kľúčové vlastnosti

  • Komplexná starostlivosť o farbené vlasy
  • Obsahuje šampón, kondicionér a masku
  • Udržuje optimálne pH 4,5
  • Uzamyká farbu vnútri vlasov
  • Zabraňuje vyblednutiu farby
  • Prvotriedna starostlivosť ako v kaderníckom salóne
  • Skvelý darček pre každú ženu

Color freeze Rich Shampoo

Tento šampón jemne, ale veľmi účinne čistí pokožku hlavy a farbením namáhané vlasy. Posilňuje štruktúru vlasov udržiavaním správneho pH, zaisťuje úžasný lesk a bráni vyblednutiu farby. Šampón je vhodný na každodenné použitie.

Color Freeze Conditioner

Bohatý krémový kondicionér pomáha udržiavať farbu farbených vlasov, znižuje strapatenie a vyhladzuje povrch vlasov. Kondicionér je vhodný na každodenné použitie.

Color Freeze Treatment

Krémová intenzívna starostlivosť o farbené vlasy. Maska posilňuje vlasovú štruktúru, poskytuje hĺbkovú starostlivosť, chráni farbu pred vyblednutím, znižuje krepovatenie, vyhladzuje povrch vlasov a dodáva im brilantný lesk. Masku je vhodné používať 1 až 2-krát týždenne.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Gift Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Schwarzkopf Professional BC Color Freeze Gift Set.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií