Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey kazeta

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey kazeta
5 3 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: Šampón 250ml + Kondicionér 200ml
Kód:  VBAL0393 Produktové číslo:  9000101204698 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey kazeta Predaj skončil

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey kazeta

Sladká jemná vôňa medu a opuncie sa postará o luxusný zážitok. Darčeková kazeta SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey sa výborne postará o vaše vlasy a zaistí im tú správnu výživu. Špeciálna receptúra bola vyvinutá pre krehké vlasy bez lesku a so sklonom k lámaniu. Posilňuje vlasovú štruktúru a chráni ju pred ďalším poškodením. Esencia v šampóne a kondicionéri pochádza zo 100% prírodného pôvodu. Olej z mexickej opuncie je bohatý na vitamíny a mastné kyseliny. Darčeková sada SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey poskytne krehkým a lámavým vlasom potrebné živiny, a to bez silikónov a umelých farbív.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey

  • Súprava šampónu a kondicionéru
  • Opojná medová vôňa a olej z opuncie mexickej
  • Zamedzuje lámanie vlasov
  • Chráni a vyživuje vlasové vlákna do hĺbky
  • Zanechávajú vlasy silné a lesklé
  • Prípravky z kazety SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey neobsahujú silikóny ani umelé farbivá

Zloženie:
Šampón - Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Hydrolyzed keratín, Glycine, Panthenol, Prunus armeniaca kernel oil, Mel extract, Opuntia ficus-indica seed oil, Disodium cocoamphodiacetate, Cytric acid, Sodium benzoate, Cocamide MEA, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, polyquaternium-10, Propylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil

Kondicionér - Aqua, cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Hydrolyzed keratín, Glycine, Panthenol, Prunus armeniaca kernel oil, opuncie ficus-indica seed oil, Mel extract, Izopropyl myristate, Cytric acid, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl dimetylamino, Izopropyl alcohol, Parfum, Glyceryl Stearate , Sodium metylparabén, polyquaternium-37, Glycerín, Dicaprylyl carbonate, Propylene glycol, Hexyl salicylate, Lauryl Glucoside

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey kazeta
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Honey kazeta.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií