Protiplnění

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive kazeta

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive kazeta
5 2 hodnotení
Darčeková sada - obsahuje: Šampón 250ml + Kondicionér 200ml
Kód:  VBAL0394 Produktové číslo:  9000101204193 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive kazeta Predaj skončil

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive kazeta

Ako účinne bojovať proti rozstrapkaným končekom? S darčekovou kazetou SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive dôkladne zregenerujete vlasy. Výnimočná receptúra pomáha predchádzať rozstrapkaným končekom, zmierňuje krepovateniu a výrazne znižuje lámavosť. Zloženie je obohatené o 100% prírodné esenciálne oleje. Stredomorský olivový olej vyhladzuje vlasové vlákna, aloe vera je bohatá na aminokyseliny, vitamíny A a C a kyselinu listovú. V sade SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive nájdete šampón a kondicionér.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive

  • Šampón a kondicionér z rovnakej série
  • Obohatené o olivový olej a aloe vera
  • Bojuje proti rozstrapkaným končekom
  • Vyhladzuje vlasové vlákna a redukuje lámavosť
  • Špeciálne vyvinuté pre nepoddajné vlasy
  • Darčeková sada SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive je vhodná ako darček

Zloženie:
Šampón - Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Hydrolyzed keratín, Glycine, Panthenol, Olea europaea fruit oil, Aloe barbadensis leaf extract, Disodium cocoamphodiacetate, Citric acid, Sodium benzoate, polyquaternium-10, Cocamide MEA, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, PEG-120 metyl glucose dioleate, PEG-40 hydrogenated castor oil, Propylene glycol

Kondicionér - Aqua, cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Hydrolyzed keratín, Glycine, Panthenol, Olea europaea fruit oil, Aloe barbadensis leaf extract, Izopropyl myristate, Citric acid, Phenoxyethanol, Stearamidopropyl dimetylamino, Izopropyl alcohol, Parfum, Glyceryl Stearate, Sodium metylparabén, polyquaternium -37, Glycerín, Dicaprylyl carbonate, Propylene glycol, Hexyl salicylate, Lauryl Glucoside

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Olive kazeta.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií