Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

SCHWARZKOPF SCHAUMA SuperPower! 400 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF SCHAUMA SuperPower! 400 ml
4,6 21 hodnotení
Šampón – pre normálne až slabé vlasy
Kód:  VLS452 Produktové číslo:  9000100934329 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF SCHAUMA SuperPower! 400 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF SCHAUMA SuperPower! 400 ml

Super Power! ŠAMPÓN  je určený pre mužov s normálnymi alebo oslabenými vlasmi. Vylepšená receptúra ??s výťažkom z guarany poskytuje vlasom okamžitý príval energie, ktorý pocítite už po prvom použití. S maximálnou starostlivosťou ozdravuje vlasovú štruktúru, a tak vlasom dodá hebkosť a lesk. Výsledkom sú 100 % silné, poddajné vlasy. 


PREUKÁZANÁ ÚČINNOSŤ: Schauma s intenzívne posilňujúcim proteínom dodáva vlasom potrebné látky pre ich 100 % silu. Vaše vlasy budú krásne na pohľad a dokonale vyživené.

Kľúčové vlastnosti

Použitie:
Aplikujte na vlhké vlasy, napeňte, potom opláchnite vodou. 

Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálne až oslabené vlasy. Optimálne výsledky dosiahnete pravidelným používaním. Kožná znášanlivosť je dermatologicky dokázaná.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaín, Hydrolyzed Keratín, Glycine, Panthenol, Taurín, Paullinia cupana Seed Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Disodium Cocoamphodiacetate, Citric Acid, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum , polyquaternium-10, Propylene Glycol, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Limonene, Linalool, Geraniol, CI 47005, CI 19140, CI 42090

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den , jak jste prosím došli k závěru že se jedná o šampon pro ženy ? Na stránkách výrobce nic takovéhoto uvedeno není napopak plno obchodů v ČR uvádí že se jedná o šampon pro celou rodinu . Můžete mi tedy sdělit z jakého zdroje vycházíte ? Na odkazu výrobce nic takového jsem nenalezl . Děkuji za odpověď s pozdravem Drakken Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k SCHWARZKOPF SCHAUMA SuperPower! 400 ml
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF SCHAUMA SuperPower! 400 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF SCHAUMA SuperPower! 400 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií