PET AD homeoffice

SCOTTISH FINE SOAPS Luxusná darčeková sada – Citrus Verbena, 4 ks

Zobraziť katalóg
SCOTTISH FINE SOAPS Luxusná darčeková sada – Citrus Verbena, 4 ks
4,0 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: umývací gél na telo 75ml, telové maslo 75ml, krém na ruky a nechty 75ml, tuhé mydlo 40g - 6,18 €/100 ml
Kód:  VBAL8114 Produktové číslo:  5016365003872
SCOTTISH FINE SOAPS Luxusná darčeková sada – Citrus Verbena, 4 ks Predaj skončil

SCOTTISH FINE SOAPS Luxusná darčeková sada – Citrus Verbena, 4 ks

Luxusná darčeková sada SCOTTISH FINE SOAPS prichádza s omamne voňajúcimi produktmi. Svieža citrusová vôňa s nádychom bergamotu, citrónu, grapefruitu a mandarínky sa rozvíja kvetinovými tónmi konvalinky, frézie a verbeny a je doplnená o esencie vetiveru. Darčeková sada Citrus Verbena obsahuje umývací gél na telo, telové maslo, krém na ruky a nechty a tuhé mydlo. Umývací gél má bohatú penu, šetrne očistí pokožku tela a zaistí jej dostatok hydratácie – rovnako ako telové maslo, ktoré navyše zanechá pokožku zamatovo hebkú, vláčnu a voňavú. Krém na ruky a nechty SCOTTISH FINE SOAPS vyživí namáhanú pokožku, hydratuje ju a zvláčni. Luxusné mydlo pokožku nevysuší, poskytne jej aj pri častom umývaní rúk dokonalú starostlivosť a hydratáciu. Navyše môže poslúžiť vložením do skrine na prevoňanie bielizne. 

Kľúčové vlastnosti luxusnej darčekovej sady SCOTTISH FINE SOAPS Citrus Verbena

  • Darčeková sada Citrus Verbena obsahuje umývací gél na telo, telové maslo, krém na ruky a nechty a tuhé mydlo
  • SCOTTISH FINE SOAPS majú sviežu citrusovo-kvetinovú vôňu bergamotu, citrónu, grapefruitu, mandarínky, konvalinky, frézie, verbeny doplnenú o drevitú vôňu vetiveru
  • Všetky produkty sady svojou sviežou vôňou prebudia ráno vaše zmysly
  • Umývací gél šetrne očistí pokožku tela a zaistí jej hydratáciu
  • Telové maslo okrem hydratácie zanechá zamatovo hebkú, vláčnu a voňavú pokožku
  • Krém na ruky a nechty vyživí pokožku, hydratuje ju a zvláčňuje
  • Luxusné mydlo pokožku nevysuší, poslúži aj na prevoňanie oblečenia v šatníku
  • Luxusná sada SCOTTISH FINE SOAPS Citrus Verbena poteší každú ženu

Luxusná darčeková sada SCOTTISH FINE SOAPS Citrus Verbena obsahuje:
1× Umývací gél na telo 75 ml
1× Telové maslo 75 ml
1× Krém na ruky a nechty 75 ml
1× Tuhé mydlo 40 g


Zloženie

Umývací gél na telo:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Kokoamidopropylbetaín, Disodium EDTA, Propylene Glycol, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Magnesium Nitrate, Methylchloroizo-tiazolinone, Magnesium Chloride, Methyliso- tiazolinone, Limonene, Citral, Geraniol, CI 19140 (Yellow No.5), CI 14700 (Red No.4), CI 42090 (Blue No.1).

Telové maslo:
Aqua (Water), Paraffinum Liquidum, Glycerín, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-20 Stearate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ethylhexylglycerín, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool.

Krém na ruky a nechty:
Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Parfém (Fragrance), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glyceryl Stearate, PEG-20 Stearate, Carbomer, Aminometylpropanol, Etylhexyl-glycerín, Limonene, Citral, Geraniol, Linalool.

Tuhé mydlo:
Sodium Palmae Sodium Cocoate, Aqua (Water), Glycerín, Parfém (Fragrance), Oxid titaničitý, Sodium Chloride, Tetrasodium etidronate, Tetrasodium EDTA, Glukonát sodný, Citral, Geraniol, Limonene.

Parametre a špecifikácia

Objem
225 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Mydlo, Sprchový gél, Telové maslo Hotovo!

Objem

Objem
225 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Mydlo, Sprchový gél, Telové maslo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCOTTISH FINE SOAPS Luxusná darčeková sada – Citrus Verbena, 4 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCOTTISH FINE SOAPS Luxusní dárková sada - Citrus Verbena, 4ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SCOTTISH FINE SOAPS Fényűző ajándékcsomag - Citrus Verbena, 4 db.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií