AlzaPlus+ děti Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sea of ??spa Alternative Plus Aktívne sérum na tvár 50ml

Zobraziť katalóg
Sea of ??spa Alternative Plus Aktívne sérum na tvár 50ml
Pleťové sérum s vitamínmi C, E a F a antioxidanty zeleného čaju pre zrelú pleť - 703 €/1 l
Kód:  KSS127 Produktové číslo:  7290010673520

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sea of ??spa Alternative Plus Aktívne sérum na tvár 50ml Predaj skončil

Sea of ??spa Alternative Plus Aktívne sérum na tvár 50ml

Sérum na pleť Sea of \u200b\u200bspa Alternative Plus je jedinečné aktívne sérum proti vráskam, ktoré dokonale vyživuje, hydratuje a vypína pleť.Navracia pleti jej pružnosť a pomáha zabraňovať vzniku nových vrások.Citeľne posilňuje prirodzenú kožnú obranu a zanecháva tak pleť odolnejšie voči nepriaznivým vplyvom počasia alebo zlého životného štýlu a každodenného stresu.

Po použití tohto séra zostáva pleť hladká a vláčna.Najvyššia účinnosť je dosiahnutá pri používaní na noc alebo pred odpočinkom.Obsahuje mimoriadne kvalitné minerály z Mŕtveho mora, ktoré majú blahodarné účinky na pokožku tváre a tela.Pomáhajú liečiť ekzémy, lupienku a ďalšie kožné ochorenia.Ďalej obsahuje extrakty z rastlinných olejov, omega 3 mastné kyseliny, vitamíny C, E, a F a antioxidanty zo zeleného čaju.Sérum je vhodné predovšetkým pre zrelú, unavenú alebo povädnutú pleť, kde sú vidieť aj najlepšie výsledky používania, ale jeho jedinečné účinky ocenia aj pleť mladšia.

Odporúčame používať spoločne s kozmetickými prípravkami rovnakej série.Sérum je dermatologicky testované a schválené.Pre dokonalý účinok je vhodné používať sérum po dobu jedného mesiaca každý deň, potom je možné znížiť frekvenciu aplikácií na každý druhý deň.

Pri pravidelnom užívaní tohto jedinečného séra budú zmeny k lepšiemu na vašej pleti veľmi dobre viditeľné už za krátku dobu.Pleť sa vám rozjasní, vypne a bude pôsobiť zdravým a odpočatým dojmom.Doprajte si luxusné starostlivosť v podobe morského vitamínového séra a vaša pleť bude žiariť zdravím!

Aktívne látky:
Minerály z Mŕtveho mora dodajú pleti výživu, napomáhajú liečiť ekzémy, lupienku a ďalšie kožné ochorenia.
Extrakty z rastlinných olejov a omega 3 mastné kyseliny pleť zjemní a zhydratují.
Vitamíny C, E, a F pleť dokonale vyživia.
Extrakt zo zeleného čaju citeľne posilňuje prirodzenú kožnú obranu.

Typ pleti:
Pre zrelú, unavenú a povädnutú pleť.

Návod na použitie:
Sérum aplikujte večer na čistú pleť na celú tvár alebo priamo na miesta, kde sa tvoria vrásky.Nanášajte formou jemnej masáže.Sérum používajte denne po dobu jedného mesiaca, potom znížte frekvenciu aplikácií na každý druhý deň.

Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Účinok
Vyživujúci, Regeneračný Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Vyživujúci, Regeneračný Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sea of ??spa Alternative Plus Aktívne sérum na tvár 50ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sea of spa Alternative Plus Aktivní sérum na obličej 50ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií