AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives 770 ml

Zobraziť katalóg
SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives 770 ml
5 2 hodnotení
Sprchový krém – pre ženy aj mužov, vhodný na všetky typy pokožky, hydratačný, aktívne látky: aloe vera, bambucké maslo, mandľový olej, med, olivový olej a vitamín E, vyhotovenie: prírodné, objem 780ml - 15,26 €/1 l
Kód:  KSS211 Produktové číslo:  7290012934698
SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives 770 ml Predaj skončil

SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives 770 ml

Hydratačný sprchovací gél SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives s objemom 770 ml jemne pokožku umýva a zbavuje ju všetkých nečistôt. Vyživuje ju, zjemňuje a zanecháva ju zamatovo hebkú, pružnú a vláčnu. Dodáva jej hydratáciu a chráni pred vysychaním. Poskytuje upokojujúci zážitok z kúpania a navodzuje pocit uvoľnenia, sviežosti a dokonalej čistoty. Bohaté zloženie gélu obsahujúce minerály z Mŕtveho mora a olivový olej pomáha udržiavať zdravie pokožky a jej prirodzenú rovnováhu. Jeho jemná vôňa so sladkými tónmi ju nádherne prevonia a uvoľní. Rozmaznávajte svoju pokožku luxusnou starostlivosťou a užite si relaxačný kúpeľ so zjemňujúcim sprchovým gélom SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives.

Aktívne látky:

  • Aktívne minerály z Mŕtveho mora posilňujú proces obnovy pokožky a udržujú jej prirodzené pH
  • Olivový olej je bohatý na vitamín E, antioxidanty a esenciálne mastné kyseliny, ktoré podporujú obnovu buniek, pokožku revitalizujú, pomáhajú udržiavať jej prirodzenú vlhkosť a dodávajú jej výživu

Použitie:
Sprchový gél naneste pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou. 

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Zloženie:
Water (Aqua), Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Cocamide DEA, Glycerin, Fragrance (Parfum), Dead Sea minerals (Maris Sal), Olive (Olea Europaea Fruit) Oil, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3- diol, Citric acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Blue 1 (CI 42090), Yellow 6 (CI 15985)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Objem

Objem
780 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Využitie produktu

Typ produktu
Sprchový krém Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEA OF SPA BIO Bath Lotion Olives 770 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SEA OF SPA Bio Spa Israeli Olive Bath Lotion 780 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií