AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite Body Mask with Pineapple 500 ml

Zobraziť katalóg
SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite Body Mask with Pineapple 500 ml
4,0 1 hodnotení
Telová maska – proti celulitíde z ílu, ktorý má neuveriteľné absorpčné schopnosti a dokáže zachytiť nečistoty a toxíny v koži, s výťažkami z ananásu, 100% prírodné zloženie
Kód:  KSHC0034 Produktové číslo:  3800203821009
SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite Body Mask with Pineapple 500 ml Predaj skončil

SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite Body Mask with Pineapple 500 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 

Telová maska s extraktom z ananásu je detoxikačný kozmetický prípravok z kaolínu, ktorý bojuje proti celulitíde, dokonale pokožku spevňuje a zároveň ju príjemne oživuje, hydratuje a do hĺbky vyživuje. Prírodný vysoko čistý biely íl odstraňuje z tela toxíny a ďalšie nečistoty, reguluje nadmernú tvorbu kožného mazu, omladzuje pokožku a celkovo má pre ľudský organizmus mimoriadny prínos. Rýchlo a šetrne dodáva pokožke pružnosť, jemnosť a komfort. Doprajte si prírodne telovú masku, ktorá má blahodarný vplyv na vašu pokožku!

Maska účinne pokožku celého tela hydratuje, prekrvuje a príjemne ju osviežuje. Má neuveriteľne silné absorpčné schopnosti a odstraňuje z pokožky prebytočný kožný maz. Nádherne telo prevonia sviežou vôňou a rýchlo navodzuje pocit radosti zo života a uvoľnenie. Bohaté prírodné zloženie dodáva pokožke potrebné živiny aj hydratáciu a pomocou ananásu účinne bojuje proti pomarančovej koži. Použite telovú masku s ananásom, aby vaša pokožka bola zdravá a jemná!

Aktívne látky:
Olej z hroznových semienok – je silný antioxidant, pomáha udržiavať pokožku mladú a pružnú, predchádza jej predčasnému starnutiu, má výraznú vôňu.
Mandľový olej – dokonale zjemňuje pokožku, hydratuje ju a vyživuje.
Ananásový olej – spevňuje pokožku, detoxikuje ju, pomáha odstraňovať celulitídu, osviežuje pokožku a sťahuje kožné póry.

Kaolín – je vysoko čistý biely íl, ktorý má absorpčné schopnosti, dokáže zachytiť nečistoty a odstrániť z pokožky toxíny.
Alantoín –
 urýchľuje regeneračné procesy v organizme, podporuje hojenie rán a infekcií, má mierne zvláčňujúce a regeneračné účinky.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Objem:
500 ml


Zloženie:
AQUA, KAOLIN, GRAPE SEED OIL, ALMOND OIL, PINEAPPLE OIL, ALANTOIN

 
 

Parametre a špecifikácia

Objem
500 ml Hotovo!
Účinok
Proti celulitíde Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti celulitíde Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite Body Mask with Pineapple 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEZMAR PROFESSIONAL Anti-cellulite Body Mask with Pineapple 500 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií