Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Pearl and Musk 500 g

Zobraziť katalóg
SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Pearl and Musk 500 g
Soľ do kúpeľa – bohatá na prospešné minerály, 100% prírodná morská soľ, obsahuje perlový prášok a biele pižmo, 100% prírodné zloženie - 11,04 €/1 kg
Kód:  KSTE0477 Produktové číslo:  3800203821054
SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Pearl and Musk 500 g Predaj skončil

SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Pearl and Musk 500 g

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Kúpeľová soľ Sezmar Professional je veľmi bohatá na minerály, ktoré sú prospešné ľudskému organizmu. 100 % prírodná morská soľ do kúpeľa podporuje žiarivú a mladistvo vyzerajúcu pokožku, ktorú vyhladzuje a zjemňuje. Vysoko kvalitná kúpeľová soľ zaisťuje pokožke dostatočnú hydratáciu a príjemné zjemnenie. Doprajte si luxusnú relaxáciu v podobe úžasného kúpeľa so soľou Sezmar!

Kúpeľová soľ obsahuje olej z hroznových semienok, perlový prášok a biele pižmo. Jedinečná súhra všetkých ingrediencií dodáva pokožke ucelenú starostlivosť, ktorá pôsobí blahodarne nielen na telo, ale aj na vašu myseľ. Kúpeľ vás príjemne uvoľní a naladí vás k nočnému odpočinku alebo na zdolávanie prekážok bežného pracovného dňa. Použite kúpeľovú soľ, ktorá vám dokáže, akú silu má more v spojení s nádhernou vôňou!

Aktívne látky:

  • Morská soľ – pôsobí na telo blahodárne, poskytuje pokožke minerály.
  • Olej z hroznových semienokje silný antioxidant, pomáha udržiavať pokožku mladú a pružnú, predchádza jej predčasnému starnutiu, má výraznú vôňu.
  • Perlový prášok – posilňuje pokožku, dodáva jej jemnosť.
  • Biele pižmo – nádherne pokožku prevonia zmyselnou vôňou, hydratuje pokožku a dodáva jej pružnosť, celkovo uvoľňuje.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Pre kúpeľ naplňte vaňu, vezmite hrsť alebo dve soli do kúpeľa a nasypte ju do vane. Kúpeľová soľ sa rozpustí rýchlo, akonáhle príde do styku s horúcou vodou. Uistite sa, že soľ je dobre rozmiešaná vo vode, takže oleje a vône sa príjemne uvoľňujú.

Obsah:
500 g

Zloženie:
Grapped Seed Oil , Jojoba Oil , Sodium Chloride , Pearl Powder , White Musk

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
500 g (0,5 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
500 g (0,5 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Pearl and Musk 500 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SEZMAR PROFESSIONAL Bath Salts Pearl and Musk 500 g.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií