AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Šmolkovia Dentálna cestovná súprava

Zobraziť katalóg
Šmolkovia Dentálna cestovná súprava
5 1 hodnotení
Kozmetická sada obsahuje: Zubná kefka + Zubná pasta 75 ml + Náplasti Šmolkovia 5 ks
Kód:  ZUB104 Produktové číslo:  8594069332391
Šmolkovia Dentálna cestovná súprava Predaj skončil

Šmolkovia Dentálna cestovná súprava

S dentálnou súpravou s motívom obľúbených rozprávkových postavičiek bude dodržiavanie zubnej hygieny hračka. Súprava obsahujúca zubnú pastu, kefku na zuby a náplasti je ideálna na cesty, pretože všetky jej časti sú uložené v praktickej plastovej taštičke.

Zubná pasta

Zubná pasta Šmolkovia s objemom 75 ml bola vyvinutá špeciálne pre potreby detských zubov a ďasien. Pasta obsahuje 1000 ppm fluoridov, ktoré posilňujú a remineralizujú detskú zubnú sklovinu. Zároveň poskytuje ochranu pred vznikom zubného kazu a plaku, a to s maximálnou jemnosťou. Vďaka prítomnosti obľúbeného rozprávkového motívu a sladkej jahodovej príchuti možno predpokladať zvýšenú motiváciu detí k pravidelnému čisteniu zubov.

Zubná kefka

Kefka s potlačou Šmolkov využíva jemné štetinky DuPont, ktoré sú šetrné k detským ďasnám a dostanú sa aj do ťažko prístupných miest. Anatomická rukoväť uľahčuje deťom uchopenie kefky a podporuje správnu manipuláciu. Kefka je vhodná na každodenné používanie.

Náplasti

Náplasti s veselou potlačou zmiernia každú bolesť a navyše ich deti budú nosiť s patričnou hrdosťou. V balení nájdete päť náplastí, ktoré sú maximálne šetrné k detskej pokožke, sú vodoodolné a neobsahujú latex.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ŠMOULOVÉ Dentální cestovní sada.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií