AlzaPlus+ drogerie AlzaEco Den Země - lokálka

Soehnle Prenosný USB aróma difuzér COMO 68062

Zobraziť katalóg
Soehnle Prenosný USB aróma difuzér COMO 68062
Osviežovač vzduchu USB, odporúčané vonné olejčeky Soehnle, biela
Kód:  LEIAR004 Produktové číslo:  4006501680624

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Soehnle Prenosný USB aróma difuzér COMO 68062 Predaj skončil

Soehnle Prenosný USB aróma difuzér COMO 68062

Tento unikátny USB aróma difuzér môžete mať stále pri ruke. Vďaka možnosti prenosu môžete mať wellness pohodu i na cestách. Je vhodná do všetkých zariadení s klasickým USB slotom. Stačí ju jednoducho zapojiť a potom už diskrétne a nepretržite prevonia vaše okolie. K tomuto osviežovači sú doporučované olejčeky taktiež od firmy Soehnle. Nádherná metalická biela farba pôsobí veľmi elegantne. Rozmery 2,3   × 9,5 × 14   cm.

kľúčové vlastnosti

  • Prenosný USB osviežovač vzduchu
  • Vhodný do všetkých zariadení s USB vstupom
  • Rozmery 2,3   × 9,5 × 14   cm
  • Materiál - Plast
  • biela farba

netradičný tvar

Vďaka malým rozmerom, výnimočnému tvaru a použitia táto kľúčenka celkom iste ohromí nielen vás, ale aj vaše okolie. Či už ho zapojíte v kancelárii, aute, hotela alebo na cestách, vždy vám prinesie príjemné chvíle pohodlia. Stačí ho umiestniť do akéhokoľvek USB vstupu a aplikovať pár kvapiek vášho obľúbeného vonného oleja.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěli jsme si do kanceláří zakoupit prostřednicvím internetového obchodu výše uvedený usb difuzér. Je běžně dostupný v celé řadě obchodů, nicméně nikde jsme nezjistili poměrně podstatné informace : jak dlouho vydrží doporučovaných 4 - 6 kapek na nakapaném polštářku ( kolik hodin) ? jak dlouho vydrží polštářek samotný ? děkuji předem za pomoc či dodané informace Eva Berková, OLEOCHEM a.s.

Diskusia a poradňa k Soehnle Prenosný USB aróma difuzér COMO 68062
Príslušenstvo pre Soehnle Prenosný USB aróma difuzér COMO 68062 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soehnle Přenosný USB aroma difuzér COMO 68062. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Soehnle Portable USB Aromazerstäuber COMO 68062. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Soehnle Portable USB Aromazerstäuber COMO 68062.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií