Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SOMAT All in One 52 ks

Zobraziť katalóg
SOMAT All in One 52 ks
Tablety do umývačky - bez fosfátov je obohatený o silu kyseliny citrónovej a pomáha odstrániť aj ťažko odolné nečistoty bez námahy - 0,17 €/tableta
Kód:  MYC087 Produktové číslo:  9000101019391 Stránky výrobcu

SOMAT All in One 52 ks

Nový SOMAT bez fosfátov ponúka ten najlepší umývací výkon. Zároveň je šetrný k životnému prostrediu. Je obohatený o silu kyseliny citrónovej a pomáha odstrániť aj ťažko odolné nečistoty bez námahy. Somat 8 All in 1 ponúka okrem obvyklých funkcií ako je oplachovač a soľ tiež novú funkciu neutralizácie zápachu a pôsobenie už pri 40 °C. 

kľúčové vlastnosti

  • Umývací prostriedok pre dôkladnú čistotu
  • Ochrana skla - chráni poháre pred koróziou skla
  • Proti škvrnám od čaju a kávy
  • Oplachovač pre žiarivý lesk
  • Funkcia soli chráni riad pred usadeninami vodného kameňa
  • Tablety sú rýchlo rozpustné
  • Proti zápachu
  • Pôsobí pri 40 °C

 

Zloženie:

5-15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, fosfonáty, polykarboxyláty, <5 % neiónové povrchovo aktívne látky, enzýmy, parfém (citral, limonene), benzyl alcohol

 

Značka Somat je expertom na automatické umývanie riadu už viac ako 50 rokov vďaka funkčným tabletám a gélom do umývačky z radu Gold, All in One Extra, All in One a Classic. Dokonalú čistotu vášho riadu vám ponúknu tablety s 12 funkciami Somat Gold, ktoré sú v rámci Somat čističov jednotkou v boji proti pripáleninám. V roku 2019 vyhral Somat Gold Voľbu spotrebiteľov v Českej republike aj na Slovensku, ako najlepšia novinka roka v kategórii automatického umývania riadu. Somat tiež prišiel s iniciatívou #enjoytogether, prostredníctvom ktorej zdieľa myšlienku, že najlepšie strávené chvíle sú s vašimi najbližšími pri dobrom jedle.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SOMAT All in One 52 ks
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SOMAT All in One 52 ks.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií