AD homeoffice PET

SOMAT Čistič umývačky (12 ks)

Zobraziť katalóg
SOMAT Čistič umývačky (12 ks)
4,9 64 hodnotení
Čistič umývačky riadu – možno použiť pri bežnom cykle umývania riadu - 0,63 €/ks
Kód:  MYC205 Produktové číslo:  9000101357196 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SOMAT Čistič umývačky (12 ks)

Čistič SOMAT Machine cleaner je čistiaci prostriedok špeciálne určený do umývačiek riadu. Balenie obsahuje 12 tabliet, ktoré možno použiť v priebehu bežného cyklu umývania riadu pri plnej umývačke. Prednosťou čističa je jeho pôsobenie hlboko v umývačke, kedy účinne odstraňuje všetku mastnotu a usadeniny vodného kameňa, a to ako v striekacích tryskách, tak aj vo filtri. Prípravok je vhodný na použitie so všetkými druhmi riadu určenými do umývačky. Pre dokonalú starostlivosť o vašu umývačku riadu je tento čistič SOMAT tou správnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti čističa umývačky Somat

  • Čistič Somat pre dokonalú starostlivosť o umývačku
  • Obsahuje 12 tabliet
  • Preniká do filtra aj striekacích trysiek
  • Odstraňuje mastnotu, nečistoty a usadený vodný kameň
  • Možno pridať do umývačky počas bežného cyklu

Použitie:
Tabletu položte na dno umývačky, ktorá je naplnená riadom, a zapnite bežný program umývania. Prípravok používajte raz mesačne.

Zloženie:
15 – 30 % polykarboxyláty, 5 – 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfum


Parametre a špecifikácia

Počet kusov
12 ks Hotovo!
Hmotnosť
0,24 kg Hotovo!

Počet kusov

Počet kusov
12 ks Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
0,24 kg Hotovo!

Značka Somat je expertom na automatické umývanie riadu už viac ako 50 rokov vďaka funkčným tabletám a gélom do umývačky z radu Gold, All in One Extra, All in One a Classic. Dokonalú čistotu vášho riadu vám ponúknu tablety s 12 funkciami Somat Gold, ktoré sú v rámci Somat čističov jednotkou v boji proti pripáleninám. V roku 2019 vyhral Somat Gold Voľbu spotrebiteľov v Českej republike aj na Slovensku, ako najlepšia novinka roka v kategórii automatického umývania riadu. Somat tiež prišiel s iniciatívou #enjoytogether, prostredníctvom ktorej zdieľa myšlienku, že najlepšie strávené chvíle sú s vašimi najbližšími pri dobrom jedle.

Poznámka:
Produktové línie: SOMAT Čistič myčky tablety 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SOMAT Čistič umývačky (12 ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SOMAT Čistič myčky (12 ks). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SOMAT Mosogatógép tisztító (12 db).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií