PET MPLA318265

SOMAT Classic 100 ks + SOMAT Rinser 2in1 500 ml

Zobraziť katalóg
SOMAT Classic 100 ks + SOMAT Rinser 2in1 500 ml
Sada drogérie - obsahuje: tablety do umývačky + leštidlo - 0,24 €/ks
Kód:  MYC116s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SOMAT Classic 100 ks + SOMAT Rinser 2in1 500 ml Predaj skončil

SOMAT Classic 100 ks + SOMAT Rinser 2in1 500 ml

Súprava SOMAT Classic a Rinser 2in1 obsahuje tablety do umývačky riadu spolu s leštidlom na dosiahnutie skvelého výsledku automatického umývania. Tablety Classic a leštidlo pre perfektne čisté a lesklé riady bez námahy majú hneď tri funkcie naraz. Pôsobí proti škvrnám od čaju a kávy, majú funkciu ochrany skla a majú efekt schnutia. Tablety neobsahujú fosfáty a sú obohatené o silu kyseliny citrónovej, takže zbytočne nezaťažujú životné prostredie. Súčasťou tejto súpravy je aj leštidlo Somat Rinser 2in1 s efektom rýchleho schnutia najmä pre plastové riady, ktoré poskytne vášmu riadu žiarivý lesk bez nevzhľadných zaschnutých kvapiek a iných nedokonalostí.

Kľúčové vlastnosti súpravy SOMAT Classic a Rinser 2in1

  • Tablety do umývačky pre perfektne čistý a lesklý riad
  • Somat Classic má funkciu ochrany skla
  • Pôsobí proti škvrnám od čaju a kávy
  • Tablety majú efekt schnutia
  • Pôsobí tiež proti zápachu
  • Leštidlo Somat Rinser 2in1 zaistí dokonalý lesk vášho riadu

Zloženie:
5- 15% bieliace činidlá na báze kyslíka, <5% neinotové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, polykarboxyláty, Enzýmy, Parfém

Príprava a použitie:
Používajte 1 tabletu pre všetky druhy znečistenia. Pre veľmi silné znečistenie použite teplotu 65 °C. Používajte spoločne so Somat oplachovací a Somat soľou.

Bezpečnostné pokyny pre tablety:
Varovanie. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.

Bezpečnostné pokyny pre leštidlo:
Varovanie. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Obsahuje 5-chlór-2-metyl-2H-izotiazol-3-on a 2-metyl-2H-izotiazol-3-on. Môže vyvolať alergickú reakciu. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.

Skladovanie:
Spotrebujte najlepšie do 2 rokov od dátumu výroby uvedeného na obale.

 

Parametre a špecifikácia

XXL balení
Áno Hotovo!
Druh
Klasické Hotovo!
Podľa radu
Classic Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Druh

Druh
Klasické Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
Classic Hotovo!

Značka Somat je expertom na automatické umývanie riadu už viac ako 50 rokov vďaka funkčným tabletám a gélom do umývačky z radu Gold, All in One Extra, All in One a Classic. Dokonalú čistotu vášho riadu vám ponúknu tablety s 12 funkciami Somat Gold, ktoré sú v rámci Somat čističov jednotkou v boji proti pripáleninám. V roku 2019 vyhral Somat Gold Voľbu spotrebiteľov v Českej republike aj na Slovensku, ako najlepšia novinka roka v kategórii automatického umývania riadu. Somat tiež prišiel s iniciatívou #enjoytogether, prostredníctvom ktorej zdieľa myšlienku, že najlepšie strávené chvíle sú s vašimi najbližšími pri dobrom jedle.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SOMAT Classic 100 ks + SOMAT Rinser 2in1 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SOMAT Classic MEGA 100 ks + SOMAT Rinser 2in1 500 ml.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií