AP+ nový vizuál MPLA318265

SONETT Universal 10 kg

Zobraziť katalóg
SONETT Universal 10 kg
5 3 hodnotení
Ekologický prací prášok univerzálna, na bežné pranie - 0,25 €/pranie - Od 5,49 €/1 kg
Kód:  PPR693 Produktové číslo:  4007547101104

SONETT Universal 10 kg

Nie ste ľahostajní k prírode a zaujímate sa o čo najekologickejšie pranie? Potom vyskúšajte produkty od nemeckej firmy Sonett, ktorej ekologická drogéria patrí k tej najkvalitnejšej, ktorú možno v Slovenskej republike zohnať. Prací prášok Sonett Universal nie je výnimkou. Vďaka svojmu šetrnému100 % prírodnému zloženiu je vhodný aj pre ľudí s citlivou alebo alergickou pokožkou. Prášok je univerzálny a môžete ho použiť na pranie bielych aj farebných textílií z bavlny, ľanu, konope a textilných zmesí. Hlavnou zložkou pracieho prášku je čisté rastlinné mydlo z rastlinných olejov, ktorého umývacie účinky sú posilňovanéderivátmi kokosového oleja, sódou a ortokremičitanom. Prací prášok je účinný pri teplotách medzi 40 a 95 °C. Mydlo a deriváty kokosového oleja obsiahnuté v géli od Sonett sú OECD považované za biologicky ľahko odbúrateľné – ostatné súčasti pracieho prostriedku, sóda, hlinité minerály a silikáty sú nerastné látky, ktoré nemusia byť v prírode ďalej odbúravané.

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku SONETT Universal

  • Ekologický prací prášok na báze čistého rastlinného mydla
  • Vhodný na pranie bielych aj farebných textílií z bavlny, ľanu, konope a textilných zmesí
  • Účinný pri teplotách od 40 do 95 °C
  • 100 % prírodné zloženie Sonett bez protispekavých prostriedkov, plnidiel, optických zjasňovačov, fosfátov a enzýmov
  • Hlavnou zložkou pracieho prášku je čisté rastlinné mydlo v BIO kvalite
  • Bez vône
  • Všetky látky obsiahnuté v pracom prášku od Sonett sú v prírode ľahko a okamžite odbúrateľné
  • Nie je vhodný na pranie vlny, hodvábu a mikrovlákien
  • Balenie obsahuje dávkovaciu odmerku

Zložky pracieho prášku

Hlavnou účinnou zložkou pracieho prášku Universal od Sonett je mydlo, ktoré je vyrábané z rôznych rastlinných olejov (palmového, repkového, kokosového a olivového) pochádzajúcich sčasti z ekologickej resp. bio-dynamickej produkcie. Mydlo sa z olejov vyrába varením s lúhom. Mydlo ako aktívna mycia látka zmáča a rozpúšťanečistoty. Sóda sa získava premenou vápna pomocou kuchynskej soli. Roztavením kremičitého piesku a sódy vzniká ortokremičitan, ktorý spolu so sódou svojou zásaditosťou posilňuje umývací lúh a podporuje uvoľňovanie najmä mastných látok. Zeolit a vrstevnatý kremičitan majú ako východiskovú surovinu kremičité horniny. Vedľa svojich vlastnostipútať vápnik vo vode pútajú tieto zložky zároveň aj organické látky rozpustené v pracej vode a farebné pigmenty a zabraňujú ich usadzovaniu na bielizni. Derivát kokosového oleja podporuje mydlo v jeho funkcii rozpúšťania tukov.

Ekologické pranie so SONETT

Nemecká firma Sonett vyrába vysoko kvalitnú ekologickú drogériu a dbá nielen na kvalitu použitých surovín a ich vplyv na naše zdravie a životné prostredie, ale aj na samotnú výrobu svojich prostriedkov. Ako jediný výrobca ekodrogérie je firma držiteľom dvoch ekocertifikátov (CSE a EcoGarantie). Produkty sú 100 % odbúrateľné abehom pár hodín až dní sa vo vode úplne rozložia na bežné prírodné zložky. Použité suroviny sú v BIO kvalite. Voda použitá pri výrobe je bio-dynamicky rytmizovaná a do produktov Sonett sú pridávané zmesi energeticky silných bylín a esencie drahých kameňov a kovov. Výrobky firmy Sonett sú hypoalergénne a vhodné pre osoby s citlivou čialergickou pokožkou. Firma netestuje na zvieratách a nepoužíva žiadne suroviny živočíšneho pôvodu.

Dávkovanie:
Na 4,5 kg bielizne: mäkká voda: 50 – 90 ml; stredne tvrdá voda: 50 – 90 ml + 30 ml zmäkčovadla; tvrdá voda: 50 – 90 ml + 60 ml zmäkčovadla

Upozornenie:
Účinky mydlových pracích prostriedkov sa môžu plne rozvinúť iba v mäkkej vode, z toho dôvodu je nutné pridať zmäkčovadlo ku každémupraniu.

Zloženie:
Mydlo z BIO rastlinných olejov (repkový, kokosový a palmový) (> 30 %), hlinitany a kremičitany (15 – 30 %), sóda (5 – 15 %), deriváty kokosového oleja (15 %), rastlinný alkohol - etanol (1 – 5 %), balzamické prísady BIO/voľný zber (<1 %)


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
10 000 g (10 kg) Hotovo!
XXL balení
Áno Hotovo!
Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Na bežné pranie Hotovo!
Počet praní
222 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
10 000 g (10 kg) Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Áno Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Vlastnosti
Na bežné pranie Hotovo!

Počet praní

Počet praní
222 Hotovo!

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku
Prací prášok Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SONETT Universal 10 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SONETT Universal 10 kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SONETT Universal 10 kg.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií