Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Sportique krém na ruky geranium-lavender-rose

Zobraziť katalóg
Sportique krém na ruky geranium-lavender-rose
25 % bambuckého masla, 75 ml
Kód:  SPT3644 Produktové číslo:  891197001938

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sportique krém na ruky geranium-lavender-rose Predaj skončil

Sportique krém na ruky geranium-lavender-rose

Úžasný krém na ruky a nechty s vysokým obsahom bambuckého masla, vďaka ktorému bude o pokožku vašich rúk kráľovsky postarané. Skvelé účinky bambuckého masla sú v tomto kréme doplnené o olivový a mandľový olej. Táto výborná kombinácia vaše ruky ošetruje, vyživuje a zvláčňuje, a výťažky z bylín s antimikrobiálnymi účinkami (rozmarín, neem, arnica, žihľava), alantoín, vitamín C a prírodný alpha tocopherol urýchľujú regeneráciu kože. Krém vás poteší aj príjemnou vôňou. Krém sa veľmi rýchlo vstrebáva a zanecháva na pokožke hodvábny pocit.

Kľúčové vlastnosti

  • Obsahuje 25 % bambuckého masla
  • Ideálny pre vysušenú a namáhanú pokožku
  • Obsahuje prírodné rastlinné oleje
  • Pomáha pri regenerácii pokožky rúk
  • Vyživuje a zvláčňuje ruky

Bambucké maslo

Bambucké maslo je tuk, ktorý je získaný zo semien stromu maslovníka afrického. Ide o hutný krém s prírodnými vitamínmi a látkami s biologickou aktivitou. Má vynikajúce hydratačné účinky a pomáha liečiť množstvo kožných problémov, ako sú ekzémy, škvrny, svrbenie, spáleniny od slnka či rany. Bambucké maslo je tiež známe vďaka veľkému podielu nezmydelniteľných látok.

Poznámka:
» Všetky krémy na ruky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sportique krém na ruky geranium-lavender-rose Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sportique krém na ruce geranium-lavender-rose. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sportique kézkrém-muskátli levendula-rózsa.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií