AlzaPlus+ drogerie Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sportique Road Rash Remedy Balm

Zobraziť katalóg
Sportique Road Rash Remedy Balm
Krém na nohy - dezinfekčný na odreniny, protizápalový, 20 ml
Kód:  SPT3627 Produktové číslo:  891197001105

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sportique Road Rash Remedy Balm

Perfektný na dovolenku, cesty aj šport. Zmes prírodných látok známych už stáročia svojimi upokojujúcimi a protizápalovými účinkami, vytvorenými pre dnešný aktívny životný štýl, pomáha pri upokojení rán a odrenín, drobných popálenín, popraskaných pier aj pokožky po opálení. ROAD RASH BALM obsahuje vyváženú kombináciu bambuckého masla (Shea butter), svetlicového, brutnákového, ricínového, klíčkového oleja a oleja z indickej byliny neem, myrhu, harmanček, myšochvostový olej a antioxidanty - vitamíny C a E (alpha tocopherol). Extrakt z Boswellie obmedzuje bolestivosť a začervenanie pokožky, olivový olej obohatený o ozón má preukázané výrazné antimikrobiálne, antivírusové a fungicídne účinky.

Rýchle hojenie a príjemné upokojenie

  • Upokojenie rán a odrenín
  • Urýchlenie procesu hojenia
  • Zmes prírodných látok
  • Malé balenie vhodné na cesty
  • Netestované na zvieratách

Z čisto prírodných zdrojov

Balzam je vytvorený z najčistejších zdrojov - bez ropných a syntetických surovín, ktoré bývajú pôvodcom a nosičom alergií, toxínov a karcinogénov. Použité sú len prírodné suroviny v podobe bylín, rastlinných olejov a tukov, žiadne tuky alebo suroviny nie sú živočíšneho pôvodu.

Žiadne testy na zvieratách

Netestovanie na zvieratách a nepoužívanie surovín na zvieratách testovaných považuje SPORTIQUE za samozrejmosť. Ich výrobky sú prísne overované a hodnotené podľa zákonov EÚ, majú certifikáty a potvrdenia o mikrobiologickej a dermatologickej neškodlivosti. Pri výrobe spájajú znalosti našich predkov s najnovšími poznatkami v oblasti chémie, kozmetológie aj farmácie.

Parametre a špecifikácia

Typ
Liečivý Hotovo!
Účinok na
Pokožka Hotovo!
Objem
20 ml Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Liečivý Hotovo!
Účinok na
Pokožka Hotovo!

Objem

Objem
20 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sportique Road Rash Remedy Balm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sportique Road Rash Remed Balm.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií