AlzaPlus+ děti MPLA318265

Športové kočíky do terénu

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ kočíka
Športový
(98)
Kombinovaný
(31)
Golfový
(3)
Pre dvojičky
(2)
Použitie
Do mesta
(91)
Do terénu
(151)
Na behanie
(2)
Vlastnosti
Pre vysokých rodičov
(32)
Celoodpružený
(58)
Plný ľah šport. kočíka
(58)
Zloženie jednou rukou
(75)
Posadenie v smere a proti smeru šport. kočíka
(42)
Príslušenstvo
S ručnou brzdou
(7)
S nánožníkom
(68)
S držiakom na nápoj
(31)
S pršiplášťom
(46)
S moskytiérou
(41)
Kolesá
Nafukovacie
(50)
Penové
(22)
Pogumované
(7)
Plastové
(9)
Gélové
(23)
Polyuretánové
(3)
Gumové
(38)
Počet kolies
Trojkolesový
(21)
Štvorkolesový
(127)
Osemkolesový
(3)
Hmotnosť
6,2 kg
25 kg
-
Farba
Antracitová
(2)
Béžová
(8)
Biela
(2)
Čierna
(57)
Červená
(3)
Hnedá
(3)
Khaki
(1)
Krémová
(3)
Medená
(1)
Modrá
(18)
Oranžová
(1)
Ružová
(8)
Strieborná
(2)
Svetlomodrá
(1)
Sivá
(36)
Sivomodrá
(1)
Tmavomodrá
(2)
Viacfarebná
(2)
Zelená
(20)
Zlatá
(3)
Žltá
(2)
Olivová
(5)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Športový kočík do terénu ocenia predovšetkým aktívni rodičia, ktorí sa nehodlajú vzdať výletov do prírody ani po narodení bábätka. Keďže dlhé prechádzky v nespevnenom teréne nemožno bezpečne absolvovať s klasickým mestským kočíkom, ide o jediné riešenie. Poradíme vám, ako vybrať najlepší kočík do terénu.

Pokračovať

5 hlavných dôvodov, prečo si zaobstarať kvalitný športový kočík do terénu

Ak ste vonku častejšie ako doma a neplánujete na vašom životnom štýle nič meniť ani po narodení bábätka, je pre vás športový kočík do terénu jasnou voľbou. Investíciu do terénneho kočíka nebudete ľutovať.

  • Konštrukcia a kolesá kočíka sú navrhnuté pre jazdu v nerovnom teréne.
  • Odpružený športový kočík tlmí nárazy. Jazda je príjemnejšia pre rodičov aj prevážané dieťa.
  • Športový kočík vhodný do terénu má odľahčenú konštrukciu a je skladný.
  • Vyberať môžete z rôznych typov podľa preferovanej športovej aktivity.
  • Sú dostupné v rôznych farebných vyhotoveniach s bohatým príslušenstvom.

Športový kočík do terénu vyberajte s ohľadom na vek dieťaťa

Vek dieťaťa je jedným z najdôležitejších faktorov výberu. Pre deti do 6 – 9 mesiacov zvoľte športový kočík do terénu s hlbokou korbou. Pre sediace batoľa je najvhodnejší klasický športový alebo golfový kočík do terénu. Veľmi obľúbené a tiež ekonomicky výhodné sú kombinované kočíky 2 v 1 a 3 v 1.

Športový kočík do terénu trojkombinácia 3 v 1

Ak chcete hneď zo štartu zabiť niekoľko múch jednou ranou, športový kočík do terénu trojkombinácia 3 v 1 je najoptimálnejším variantom. Kompatibilný set obsahuje kočík s hlbokou korbou pre deti od 0 – 9 mesiacov, športový kočík, ktorý využijete do 3 rokov a tiež autosedačku (takzvané vajíčko) pre deti od 0 – 13 kg.

Niektoré športové kočíky do terénu 3 v 1 umožňujú upevniť autosedačku na kovovú konštrukciu namiesto korbičky.

Športový kočík do terénu dvojkombinácia 2 v 1

Ak nemáte auto, alebo preferujete autosedačku inej značky, je športový kočík do terénu dvojkombinácia 2 v 1 výhodným riešením. Obsahuje kočík s hlbokou korbou pre deti do 9 mesiacov veku a športový terénny kočík do 3 rokov. Autosedačka nie je súčasťou kompatibilného setu.

Nekombinovaný športový kočík do terénu

Ďalšou možnosťou je zaobstarať si oba varianty samostatne. Počítajte ale s tým, že terénny kočík s hlbokou korbou využijete maximálne do 9 mesiacov veku dieťaťa. Ak vaše dieťatko rýchlo vyrastie, budete ho musieť premiestniť do športového kočíka už v 6 mesiacoch.

Kočík do terénu trojkombinácia
Terénny športový kočík 3 v 1

Kočík do terénu dvojkombinácia
Kočík vhodný do terénu 2 v 1

Kočík do terénu aj mesta
Nekombinovaný terénny kočík

i

Chcete športový kočík do terénu? Diskusie pod jednotlivými produktmi môžu byť cenným zdrojom informácií, ktoré vám pomôžu vybrať si najlepší možný variant. Nechajte si poradiť od ostatných mamičiek, ktoré daný model už aktívne používajú.

Ľahký športový kočík do terénu je praktickým riešením nielen na cesty

Na hmotnosti záleží. Ľahký športový kočík do terénu oceníte najmä v prípade, ak budete často vyrážať na výlety autom, prekonávať rôzne prekážky alebo ak bývate vo vyšších poschodiach bez výťahu. Musí mať pevnú a stabilnú konštrukciu. Tú zaisťujú inovatívne odľahčené materiály. Skladné kočíky do terénu behom pár sekúnd rozložíte aj zložíte. Ak máte menší kufor auta, zistite si, či môžete bez problémov odmontovať kolesá.

Športový kočík do terénu a počet kolies

Športový kočík do terénu môže mať tri alebo štyri kolesá. Každý tento variant má svoje výhody a nevýhody. Vyberajte podľa toho, kde sa budete s terénnym kočíkom pohybovať najčastejšie.

Športový kočík do terénu s tromi kolesami

Športový kočík do terénu má dve zadné a jedno predné koleso. Výhodou tohto typu kočíka je ľahšia manipulácia a lepšia prejazdnosť terénom. Naopak nevýhodou môže byť horšia stabilita.

Niektoré modely terénnych kočíkov s tromi kolesami sú prispôsobené pre beh a jazdu na in-line korčuliach.

Športový kočík do terénu so štyrmi kolesami

Športový kočík do terénu má štandardne dve kolesá vzadu a dve kolesá vpredu. To zaisťuje lepšiu stabilitu. Prejazdnosť úzkym terénom môže byť ale horšia, než keď zvolíte trojkolesový kočík.

Trojkolesový kočík do terénu
Trojkolesový kočík do terénu

Štvorkolesový terénny športový kočík
Štvorkolesový terénny športový kočík

Kočíky do terénu majú dva typy kolies

Kolesá sú dôležitým parametrom výberu, ktorý by ste rozhodne nemali podceňovať. Kočíky do terénu vyberajte s ohľadom na športovú aktivitu, ktorú chcete vykonávať. Športový kočík s veľkými kolesami je ideálny do členitého terénu. Malé kolesá sú praktické pri prechádzkach v meste a v mestskej hromadnej doprave.

  • Nafukovacie kolesá sú skvelé, ak často vyrážate do náročného terénu. Športový kočík s nafukovacími kolesami veľmi dobre pruží, len si musíte dať pozor na defekt.
  • Gumové kolesá s penovou výplňou sú odolné a nehrozí vám prepichnutie. Taktiež sa hodia do náročného terénu a pružia rovnako efektívne ako kolesá nafukovacie.

Ako vybrať športový kočík do terénu?

Aby ste si vybrali športový kočík do terénu presne podľa vašich predstáv, zamerajte sa na tieto dôležité parametre. Vďaka tomu neurobíte pri svojom výbere chybu.

  1. Dostatočné odpruženie je absolútna nutnosť, ak plánujete naozaj nerovné terény a horské vychádzky. Ak je terénny športový kočík zle odpružený, dieťa v ňom nadskakuje a odráža sa zo strany na stranu.
  2. Pevné kĺby sú odolnejšie. Čím viac kĺbov kočík vhodný do terénu má, tým rýchlejšie sa opotrebuje. Dbajte na to, aby bola konštrukcia kvalitná. Nekvalitné kĺby môžu prasknúť alebo sa kočík rozvŕzga.
  3. Kvalitné bezpečnostné pásy sú neoddeliteľnou súčasťou športových kočíkov do terénu. V nerovnom teréne sú kladené väčšie nároky na bezpečnosť. Ideálny je päťbodový systém s nastaviteľnými pásmi a vnútorné vystuženie.
  4. Nosnosť terénneho kočíka sa spravidla pohybuje do 25 kg. Niektoré modely majú nosnosť až do 34 kg. Ak radi beháte, môže sa vám kočík hodiť aj pre 4 – 5-ročné dieťa.

i

Obojstranný športový kočík umožňuje prehodiť rukoväť oboma smermi. Vaše dieťatko tak môžete voziť po aj proti smeru jazdy. Rukoväť sa spravidla prehodí jednoduchým pohybom.

Máte obmedzený rozpočet? Kúpte si lacný športový kočík do terénu

Cenové rozpätie terénnych kočíkov je pomerne široké, preto by pre vás nemal byť problém zaobstarať si lacný kočík do terénu. Dajte si ale pozor, aby ste si nekúpili kočík s nestabilnou a veľmi slabou konštrukciou. V náročnom teréne by sa veľmi rýchlo opotreboval. Vhodnou alternatívou môže byť športový kočík do terénu z bazáru. Medzi inzerátmi nájdete kvalitné značky za veľmi priaznivé ceny.

Neradi kupujete mačku vo vreci a chcete ten najlepší kočík do terénu? Recenzie športových kočíkov do terénu vám uľahčí výber. prečítajte si hodnotenie ostatných zákazníkov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, gumové kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 65 × 48,5 × 40 cm (V׊×D), rám kočíka a športová sedačka v balení, hmotnosť 14,2 kg
529,90 €

2.
Kočík trojkombinácia – do mesta a do terénu, hlboká, športová korbička, autosedačka, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 113 cm, dĺžka korby 83 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 33 × 61 × 82 cm (V׊×D), rám kočíka, korbička, autosedačka (vajíčko), športová sedačka, s nánožníkom, s pršiplášťom a s taškou na kočík v balení, hmotnosť 15 kg
367,90 €

3.
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 28 × 56 × 75 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom v balení
307,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
151 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
HAUCK Runner 2 Mickey Mouse Olive - Kočík Varianty
4,7 19×
HAUCK Runner 2 Mickey Mouse Olive
Kočík – športový, do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 111 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 25 kg, rozmery (zložený) 87 × 59 × 47 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia korbičky, hmotnosť 11,1 kg
269,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: BABY23019
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal - Kočík Varianty
3,7
VALCO BABY Sport Trend 4 Black Charcoal
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 20 kg, rozmery (zložený) 74 × 53 × 28 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 7 kg
438,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY6323
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Talos S Lux TPE Sky Blue/Light blue - Kočík Varianty
5,0
Talos S Lux TPE Sky Blue/Light blue
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, gumové kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 65 × 48,5 × 40 cm (V׊×D), rám kočíka a športová sedačka v balení, hmotnosť 14,2 kg
529,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HRAkc06924
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Lionelo Mari Tour 3 in 1 Grey Stone - Kočík Varianty
5,0
Lionelo Mari Tour 3 in 1 Grey Stone
Kočík trojkombinácia – do mesta a do terénu, hlboká, športová korbička, autosedačka, gélové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 104 cm, dĺžka korby 82 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 82 × 60 × 40 cm (V׊×D), rám kočíka, korbička, autosedačka (vajíčko), športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou, s úložným košíkom, s prebaľovacou taškou a s taškou na kočík v balení, hmotnosť 13 kg
671,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: HRAls1088
4,5 15×
HAUCK Športový Rapid 3R black
Kočík – športový, do terénu, hlboká, športová korbička, pogumované otočné kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 112 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 23 kg, rozmery (zložený) 88 × 61 × 39 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s držiakom na nápoj a s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia korbičky, hmotnosť 11,55 kg
204,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18067
3,6
HAUCK Športiak Runner Black/Neón Yellow
Kočík – športový, do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, polohovanie opierky chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 23 kg, rozmery (zložený) 44 × 60 × 88 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia korbičky, hmotnosť 10,7 kg
Super cena
186,90 € Ušetríte 9 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BABY18316
Talos S Lux TPE Seashell Beige/Light beige - Kočík Varianty
5,0
Talos S Lux TPE Seashell Beige/Light beige
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, gumové kolesá s aretáciou, celoodpružený, pre vysokých rodičov, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 65 × 48,5 × 40 cm (V׊×D), rám kočíka a športová sedačka v balení, hmotnosť 14,2 kg
599,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HRAkc06925
ABC Design Salsa 4 Air Olive 2024 + adaptér na autosedačku zadarmo - Kočík Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
3,0
ABC Design Salsa 4 Air Olive 2024 + adaptér na autosedačku zadarmo
Kočík – kombinovaný, do mesta a do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie kolesá s aretáciou, celoodpružený, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, rám kočíka, korbička, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia autosedačky (vajíčka), hmotnosť 14,5 kg
836,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls4814
MoMi Miya 2023 ružový - Kočík Varianty
3,0
MoMi Miya 2023 ružový
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
179,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAls1902
MoMi Miya 2023 sivý - Kočík Varianty
3,0
MoMi Miya 2023 sivý
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, polyuretánové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11 kg
188,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAls1901
Talos S Lux SLV Ocean Blue/Navy blue - Kočík Varianty
5,0
Talos S Lux SLV Ocean Blue/Navy blue
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, gumové kolesá s aretáciou, pre vysokých rodičov, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 65 × 48,5 × 40 cm (V׊×D), rám kočíka a športová sedačka v balení, hmotnosť 14,2 kg
599,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAkc06923
5,0
BabyJogger SUMMIT X3 ROBIN ARZON gold
Kočík – športový, do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, pre vysokých rodičov, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky chrbta, maximálna výška rukoväti 110,5 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 35 × 66,5 × 86,5 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s ručnou brzdou a s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia korbičky, hmotnosť 12,8 kg
694,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: BABY23006
5,0
Zopa Move Cross Gray
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 100 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 36 × 57 × 63 cm (V׊×D), s nánožníkom, s pršiplášťom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,5 kg
336,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAls141
ABC Design Salsa 4 Air Aloe 2024 + adaptér na autosedačku zadarmo - Kočík Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
3,0
ABC Design Salsa 4 Air Aloe 2024 + adaptér na autosedačku zadarmo
Kočík – kombinovaný, do mesta a do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie kolesá s aretáciou, celoodpružený, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, rám kočíka, korbička, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia autosedačky (vajíčka), hmotnosť 14,5 kg
799,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAls4813
ABC Design Salsa 4 Air Asphalt 2024 + adaptér na autosedačku zadarmo - Kočík Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
3,0
ABC Design Salsa 4 Air Asphalt 2024 + adaptér na autosedačku zadarmo
Kočík – kombinovaný, do mesta a do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie kolesá s aretáciou, celoodpružený, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, rám kočíka, korbička, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia autosedačky (vajíčka), hmotnosť 14,5 kg
988,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAls4819
3,0
ABC Design Salsa 4 Air Pine 2024 + adaptér na autosedačku zadarmo
Kočík – kombinovaný, do mesta a do terénu, hlboká, športová korbička, nafukovacie kolesá s aretáciou, celoodpružený, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, rám kočíka, korbička, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, možnosť dokúpenia autosedačky (vajíčka), hmotnosť 14,5 kg
Cenová bomba
784,90 € Ušetríte 203,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAls4816
VALCO BABY Sport Trend 4 Black Denim - Kočík Varianty
3,7
VALCO BABY Sport Trend 4 Black Denim
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, nafukovacie otočné kolesá s aretáciou, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rám kočíka, športová sedačka, s úložným košíkom v balení, hmotnosť 9 kg
379,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY6322
5,0
ZOPA Move Cross Iron Grey/Black
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 10,4 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 38 × 57 × 68 cm (V׊×D), s nánožníkom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 25 kg
Super cena
263,90 € Ušetríte 21 €
Posledné 2 ks na sklade
Objednávací kód: BABY22949
KINDERKRAFT Kočík športový All Road Bird Pattern - Kočík Varianty
1,5
KINDERKRAFT Kočík športový All Road Bird Pattern
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, penové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 28 × 62 × 81 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,6 kg
217,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY13805
5,0
ZOPA Move Cross Night Black/Black
Kočík – športový, do terénu, gumové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, maximálna výška rukoväti 10,4 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 38 × 57 × 68 cm (V׊×D), s nánožníkom a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 25 kg
267,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY22950
NOORDI Fjordi 2022 2 v 1 Fern - Kočík
Varianty
2,0
NOORDI Fjordi 2022 2 v 1 Fern
Kočík dvojkombinácia – do terénu, hlboká, športová korbička, gélové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, pre vysokých rodičov, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 120 cm, dĺžka korby 85 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 40 × 60 × 89 cm (V׊×D), s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 13,5 kg
Zľavnené -7 %
653,90 € 699,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: BABY3511
KINDERKRAFT Kočík športový All Road Imperial Blue - Kočík Varianty
1,5
KINDERKRAFT Kočík športový All Road Imperial Blue
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, penové otočné kolesá s aretáciou, celoodpružený, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, možnosť posadenia v smere a proti smeru, polohovanie opierky nôh a chrbta do úplného ľahu, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 106 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 28 × 62 × 81 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s pršiplášťom, s moskytiérou a s úložným košíkom v balení, hmotnosť 11,6 kg
199,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: BABY13806
Lionelo Annet Tour Dreamin - Kočík Varianty
4,0
Lionelo Annet Tour Dreamin
Kočík – športový, do mesta a do terénu, športová korbička, gélové otočné kolesá s aretáciou, odnímateľné držadlo/hrazdička, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna výška rukoväti 105 cm, maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg, rozmery (zložený) 89 × 58 × 45 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom, s držiakom na nápoj, s moskytiérou, s úložným košíkom a s taškou na kočík v balení, hmotnosť 11,5 kg
218,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: HRAls1059
Petite&Mars Royal Ocean Blue Complete
Kočík – športový, do terénu, športová korbička, gumové otočné kolesá, odnímateľné držadlo/hrazdička, päťbodový bezpečnostný pás, dá sa zložiť jednou rukou, polohovanie opierky nôh a chrbta, nastaviteľná rukoväť, maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg, rozmery (zložený) 36 × 57 × 75 cm (V׊×D), rám kočíka, športová sedačka, s nánožníkom a s prebaľovacou taškou v balení
301,90 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: HRAls196

Športové kočíky do terénu

V kategórii Športové kočíky do terénu máme práve teraz na Alza.sk celkom 151 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné športové kočíky do terénu Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie športové kočíky do terénu Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie športové kočíky do terénu Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii športové kočíky do terénu recenzie
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií