AD homeoffice AD homeoffice

Star brite Gélový reštaurátor teaku 950 ml

Zobraziť katalóg
Star brite Gélový reštaurátor teaku 950 ml
Čistič – ľahko a rýchlo odstraňuje teakové oleje a nátery, prípravok sa drží na vertikálnych plochách, nenarušuje textúru dreva.
Kód:  AUPR219141 Produktové číslo:  089332GF

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Star brite Gélový reštaurátor teaku 950 ml Predaj skončil

Star brite Gélový reštaurátor teaku 950 ml

Reštaurátor farby na teakové povrchy od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom na čistenie aj upratovanie. Tento prípravok na gélovej báze s vysokým čistiacim účinkom odstraňuje nežiaduce znečistenie aj škvrny. Určite oceníte fakt, že tento čistič možno použiť aj na vertikálne plochy. Nepoškodzuje vlákno dreva a vďaka svojmu zloženiu je aj biologicky odbúrateľný.

Kľúčové vlastnosti gélového reštaurátora teaku Star brite, 950 ml

  • Čistiaci prípravok na gélovej báze vo výhodnom objemom 950 ml
  • Prípravok účinne čistí od nečistôt a dodáva ochranu
  • Star brite reštaurátor teaku vhodný aj na vertikálne plochy
  • Nepoškodzuje vlákno dreva
  • Je biologický odbúrateľný

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Naneste štetcom na tíkový povrch. Nechajte produkt pôsobiť asi 5 minút, potom povrch vyčistite hrubou kefou v smere drevných vlákien. Opláchnite čistou vodou. Pokiaľ na dreve zostanú nejaké škvrny alebo sfarbenie, vyčistite ho pomocou Magické drôtenky 3450, zatiaľ čo je povrch stále mokrý. Keď je tík úplne čistý, aplikujte Leštidlo.

Bezpečnostné upozornenie:
Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu a poškodenie kože. Spôsobuje vážne poškodenie očí. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte obal alebo štítok produktu v ruke. Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyvarujte sa vdychovaniu pár. Používajte ochranné rukavice a ochranné okuliare. Ak dôjde k poškodeniu pokožky alebo vyrážky, vyhľadajte lekársku pomoc. V prípade zasiahnutia pokožky: umyte veľkým množstvom mydla a vody. V prípade zasiahnutia očí: niekoľko minút ich vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, v prípade, že hrozia problémy, spojte sa s lekárskou starostlivosťou. Vyperte oblečenie pred opätovným použitím. Vyvarujte sa poškodeniu životného prostredia a fľašu odvezte do oficiálneho chemického zberu. Obsahuje D-limonén.

Objem:
950 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star brite Gelový restaurátor týku 950 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií