Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Star brite Náplň do odvlhčovača 340 g

Zobraziť katalóg
Star brite Náplň do odvlhčovača 340 g
Odvlhčovač vzduchu náplň do všetkých druhov odvlhčovačov. Poskytuje ochranu proti rastu plesní a uvoľňovanie nepríjemného zatuchnutého pachu.
Kód:  AUPR219125 Produktové číslo:  085400
Star brite Náplň do odvlhčovača 340 g Predaj skončil

Star brite Náplň do odvlhčovača 340 g

Odvlhčovač vzduchu Star brite Náplň do odvlhčovača 340 g si bez problémov poradí s vysokou vlhkosťou v domácnosti často spôsobujúcou nielen vlhnutie múrov, ale najmä tvorbu plesní, čo razantne ovplyvňuje vaše zdravie aj podmienky k zdravému vývinu vašich detí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star brite Náplň do odvlhčovača 340 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star brite Náplň do odvlhčovače 340 g .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií