Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka 3× 300 g

Zobraziť katalóg
Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka 3× 300 g
4,5 2 hodnotení
Nápoj – mliečny instantný, pre mamičky plánujúce tehotenstvo, tehotné a dojčiace, bez lepku - 5,63 €/ks
Kód:  BABY9484 Produktové číslo:  8592084415167 Stránky výrobcu
Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka 3× 300 g Predaj skončil

Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka 3× 300 g

Plánujete bábätko a chcete si zaistiť pravidelný prísun vitamínov a minerálnych látok? Ste tehotná či už dojčíte svoje dieťa? V náročnom období tehotenstva a po pôrode oceníte rýchly a jednoduchý spôsob získavania látok potrebných pre zdravé fungovanie vášho organizmu. Unikátny nápoj Gravimilk s vylepšenou receptúrou vám pomôže zabezpečiť potrebné vitamíny pre vás i vaše dieťa.

Kľúčové vlastnosti nápoja Sunar Gravimilk s príchuťou vanilky 3× 300 g

  • Unikátny nápoj s príchuťou vanilky pre tehotné a dojčiace ženy či ženy plánujúce tehotenstvo
  • Sada obsahuje 3 balenia s príchuťou vanilky po 300 g
  • Sunar Gravimilk pomáha dodržiavať pravidelný prísun vitamínov, minerálnych látok a ďalších potrebných živín
  • Jednoduchá a rýchla príprava jednoduchým pridaním vody šetrí váš čas
  • Nápoj je vďaka obsahu mliečneho tuku veľmi jemný a chutný
  • Gravimilk si môžete vychutnať ako studený kokteil alebo ako teplý nápoj
  • Vylepšená receptúra a o 13 % nižší obsah cukru
  • Na výber máte z troch lahodných príchutí
  • Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka 3× 300 g je vhodný pre tehotné vo všetkých fázach tehotenstva

Zloženie:
Sušené plnotučné mlieko 57 %, glukóza, cukor, vitamíny [D3, E, K1, tiamín (vitamín B1), riboflavín (vitamín B2), B6, kyseľ, B6, kyselina pteroylglutamová (listová), B12], minerálne látky (uhličitan vápenatý , uhličitan horečnatý, jodid draselný, síran železnatý), kyselina dokosahexaenová (DHA), vanilková aróma, maltodextrín, zahusťovadlo: guma guar



História značky Sunar (SUšená + NÁRodná) siaha až do roku 1950, kedy sa na trhu objavila prvá mliečna dojčenská výživa. Vďaka kvalite a pestrému sortimentu sa odvtedy až do dnes udržala na vrchole obľúbenosti v segmente detskej výživy. Pravidelne aktualizuje receptúru svojich výrobkov podľa najnovších vedeckých poznatkov a drží sa na špičke technologického vývoja vo svojej oblasti. Úspech značky podčiarkuje dlhoročné prvenstvo v prestížnej ankete Najdôveryhodnejšia značka roka v Českej republike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Testované mamičkami: Sunar Gravimilk

Ako budúca mamička beriem zodpovedne spôsob svojho stravovania, s ktorým súvisí aj dodržiavanie vhodného pitného režimu. Chcem, aby bábätko dostávalo od začiatku všetky potrebné vitamíny a minerály pre svoj vývoj, a tak som sa rozhodla vyskúšať nápoj Sunar Gravimilk, ktorý mi odporučili v lekárni. Nadchlo ma zloženie plné dôležitých látok pre bábätko i jednoduchá príprava a bola som zvedavá, ako mi tento instantný nápoj bude chutiť.

Sedem vitamínov a látok, ktoré by tehotnej žene nemali chýbať

V dnešnom článku sme si posvietili na vitamíny a minerály, o ktorých by mala každá nastávajúca mamička vedieť. Aké vitamíny pre tehotné ženy sú vhodné v 1. trimestri, aké v 2. trimestri a ktorým vitamínom sa v tehotenstve, naopak, vyhnúť? Prečítajte si náš článok zameraný na 7 najdôležitejších vitamínov a minerálnych látok pre tehotné ženy. Objavte spolu s nami všetky dôležité vitamíny a spríjemnite si celé tehotenstvo tým, že vaše telo bude mať všetko potrebné.

Čo jesť a nejesť v tehotenstve?

Internet sa hemží rôznymi dezinformáciami o tom, čo jesť a nejesť v tehotenstve. Niektoré zdroje si dokonca protirečia a je veľmi ťažké nájsť skutočne pravdivé informácie, o ktoré sa budúca mamička môže oprieť. Preto sme dali dohromady zoznam vecí, ktorých sa radšej vyvarovať a ktoré naopak v tehotenstve prospievajú. Čo jesť a nejesť v tehotenstve, ako je to s ľanovým semienkom, paralenom, kávou, zázvorom, zeleným čajom, fajčením a výživou v tehotenstve, to sa dozviete v našom článku.

Tehotenský kalendár: Kedy ísť na aké vyšetrenie?

V priebehu tehotenstva vás čaká celý rad vyšetrení. Krvné testy, genetické testy, rôzne kontroly a prehliadky v tehotenstve. Aké vyšetrenia v tehotenstve sú povinné? Čo so sebou vziať na prvé vyšetrenie v tehotenstve? Ako prebiehajú genetické testy a čo dokážu odhaliť? Spísali sme pre vás prehľadný tehotenský kalendár, ktorý vám odpovie nielen na tieto otázky, ale aj mnoho ďalších, ktoré sa vám preháňajú hlavou.
Recenzie Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka 3× 300 g
Príslušenstvo pre Sunar Gravimilk s príchuťou vanilka 3× 300 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sunar Gravimilk s přichutí vanilka 3× 300 g.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií