AlzaBoxy Q1 MPLA318265

SUNLIGHT Osviežovač 60 umytí

Zobraziť katalóg
SUNLIGHT Osviežovač 60 umytí
4,5 9 hodnotení
Vôňa do umývačky s citrusovou vůní, 60 mytí
Kód:  MYC113 Produktové číslo:  8710908708183

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SUNLIGHT Osviežovač 60 umytí

Nová rada Sunlight od značky Unilever zaručuje vysokú účinnosť vďaka svojmu unikátnemu zloženiu, ktoré je obohatené o extrakt z citróna a o účinné čistiace zložky. V rámci šetrenia by sa umývačka mala spúšťať až vo chvíli, keď je úplne zaplnená. Nie každý však zvládne umývačku zaplniť počas jedného dňa, a preto niekedy dochádza k vzniku nepríjemného zápachu. So Sunlight osviežovačom sa tohto zápachu jednoducho zbavíte! 

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátne zloženie
  • Príjemná citrusová vôňa
  • Jednoduché pripevnenie ku košu umývačky
  • Vydrží 2 - 3 mesiace (60 umytí)
  • Nezanecháva na riade žiadne chemické zvyšky ani vôňu

Je jedinečný

Príjemná citrusová vôňa osviežovača umývačky Sunlight zaisťuje, že bude umývačka riadu krásne voňať aj v čase nečinnosti. Osviežovač umývačiek Sunlight sa pripevňuje ku košu umývačky, vydrží 2 až 3 mesiace (60 umytí) a nezanecháva na riade žiadne chemické zvyšky ani vôňu. 

Poznámka:
» Všetky vône do umývačky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SUNLIGHT Osviežovač 60 umytí Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SUNLIGHT Osvěžovač Expert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sunligh mosogatógép illatosító 60 mosáshoz.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií