Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SYOSS Purify & Care 500 ml

Zobraziť katalóg
SYOSS Purify & Care 500 ml
5 4 hodnotení
Šampón určenie: pre ženy, typ vlasov: mastné a suché, účinok: lesk, hydratácia a výživa a regenerácia, zloženie: s prírodnými olejmi
Kód:  VLS633 Produktové číslo:  9000101022698 Stránky výrobcu

SYOSS Purify & Care 500 ml

Účinný šampón Syoss Purify & Care dôkladne čistí vlasy od prebytočnej mastnoty, všetkých nečistôt, odumretých kožných buniek a zároveň ich jedinečným spôsobom oživuje. Profesionálna vlasová starostlivosť zanecháva vlasy hodvábne jemné, prirodzene pružné a nádherne lesklé. Prípravok vlasy regeneruje, vyživuje a hĺbkovo hydratuje. Pomocou špeciálnej Lipid IQ technológie udrží vlasy svieže a bez mastnoty až počas 48 hodín. Kúpte si spoľahlivý šampón, ktorý udrží vaše vlasy dokonale čisté a vzdušné!

Vlastnosti šampónu

  • Dôkladne čistí vlasy od mastnoty
  • Hĺbkovo ich hydratuje a osviežuje
  • Dodáva vlasom výživu a pružnosť
  • Eliminuje štiepenie končekov a regeneruje ich
  • Zanecháva vlasy hodvábne jemné a lesklé
  • Oživuje vlasy a bráni ich masteniu počas 48 hodín

Pre vzdušné a dokonale svieže vlasy

Krásne vlasy musia byť predovšetkým dokonale čisté a vzdušné. Šampón Syoss Purify & Care pomáha získať rovnováhu vlasom, ktoré majú sklony k nadmernému masteniu. Odstraňuje mastnotu priamo od korienkov a zároveň posilňuje končeky a zabraňuje ich štiepeniu. Zanecháva vlasy ošetrené, s vyhladenou štruktúrou. Pokožka hlavy ostáva dokonale osviežená.  Venujte svojim vlasom dostatočnú starostlivosť, aby boli svieže, vzdušné a perfektne posilnené!

Typ vlasov:
Pre mastné vlasy.

Použitie:
Nanášajte na mokré vlasy a jemne napeňte. Po umytí vlasy dôkladne opláchnite a pokračujte bežnou vlasovou starostlivosťou. 

Aktívne látky:

  • Lipid IQ technológia – pomáha eliminovať mastenie vlasov, vyživuje ich, posilňuje a hydratuje
  • Arganový olej – vlasy vyživuje, posilňuje a udržiava v nich hydratačnú rovnováhu
  • Panthenol – hydratuje a upokojuje vlasy a vlasovú pokožku

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Hydrolyzed Keratín, Prunus armeniaca Kernel Oil, Panthenol, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Laureth-4, PEG -40 hydrogenated Castor Oil, polyquaternium-10, hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Metyl Glucose Dioleate, Linalool, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Glycerín, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Propylene Glycol, CI 42053.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYOSS Purify & Care 500 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Purify & Care 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYOSS Purify & Care 500 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií