AlzaPlus+ drogerie MPLA306807

SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml

Zobraziť katalóg
SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml
4,8 122 hodnotení
Šampón pre ženy, typ vlasov: všetky typy vlasov, normálne, poškodené, nepoddajné a krepovité a slabé a rednúce, účinok: hydratácia, hladký účes a regenerácia, zloženie: S vitamínmi - 9,77 €/1 l
Kód:  VLS631 Produktové číslo:  9000101277753 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml

Regeneračný šampón SYOSS Renew 7 posilňuje a zaisťuje kompletnú obnovu vlasových vlákien. Pomocou špeciálnej receptúry vlasy jemne čistí a rýchlo odstraňuje sedem príznakov ich poškodenia. Znižuje lámavosť a účinne predchádza rozstrapkaným končekom. Navracia vlasom pružnosť, pevnosť a nádherne ich oživuje. Poskytuje vlasom profesionálnu starostlivosť, hĺbkovo ich vyživuje, hydratuje a chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom. Ošetrujte svoje vlasy kvalitným šampónom, aby mali zdravý vzhľad a boli nádherne žiarivé! V kombinácii s kondicionérom SYOSS Renew 7 dostanú vlasy tú najlepšiu starostlivosť.


Hlavné výhody SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml

  • SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml s leknom
  • Jemne vlasy čistí
  • Hĺbkovo regeneruje a posilňuje
  • Znižuje lámavosť vlasov
  • Predchádza štiepeniu končekov
  • Opravuje 7 známok poškodenia: hrubosť, suchosť, slabosť, kučeravosť, lámavosť, zachuchvalcovanie a štiepenie končekov
  • Dodáva vlasom pevnosť a pružnosť
  • Vyživuje a hydratuje
  • Chráni vlasy proti vonkajším vplyvom
  • 90 % ingrediencií prírodného pôvodu
  • Telo fľaše z 98 % recyklovaného plastu
  • Vegánsky výrobok

Japonskom inšpirovaný šampón SYOSS s aminokomplexom

Šampón SYOSS Renew 7 zanechá vlasy čisté a dokonale lesklé. Áziou inšpirované prírodné ingrediencie sú kombinované s aminokomplexom obsahujúcim aminokyseliny. Poškodené vlasy je nutné dôkladne ošetriť a čistiť ich pomocou šetrného šampónu, ktorý nezaťažuje. Rad účinných látok, ktoré sú v šampóne obsiahnuté, vlasy účinne posilňujú, zaceľujú ich poškodenie a vyhladzujú štruktúru vlasov.

Hĺbkovo regeneruje a posilňuje

Pri pravidelnom používaní šampónu SYOSS Renew 7 budú vaše vlasy pevnejšie, bohatšie a dokonale vyživené. Prípravok zanecháva vlasy hodvábne jemné a vitálne. Dajte svojim vlasom šancu na krásu so šampónom Syoss Renew 7!

Použitie šampónu SYOSS Renew 7

Šampón aplikujte na mokré vlasy, krúživými pohybmi naneste a jemne napeňte. Venujte čas masáži vlasovej pokožky končekmi prstov, ktorá zaistí lepšiu mikrocirkuláciu. Bohatá pena odstráni z vlasov nečistoty. Po vykonaní masáže šampón z vlasov dôkladne opláchnite.

Pre koho je šampón SYOSS Renew 7 určený?

SYOSS Renew 7 je ideálna voľba pre všetkých, ktorí hľadajú starostlivosť pre svoje poškodené vlasy. Opravuje 7 známok poškodenia: hrubosť, suchosť, slabosť, kučeravosť, lámavosť, zachuchvalcovanie a štiepenie končekov. Doprajte svojim vlasom šampón, ktorý im dodá krásu a zdravý vzhľad. Zanechá vlasy nádherne žiarivé. Nezáleží koľko máte rokov alebo aké máte vlasy. Zverte starostlivosť o svoje vlasy značke Syoss, pretože rad Syoss Renew 7 bol vyvinutý špeciálne pre vás a vaše vlasy.

Buďte ohľaduplní k životnému prostrediu

90 % ingrediencií prírodného pôvodu

Telo fľaše z 98 % recyklovaného plastu

Objem:
440 ml

Zloženie:
Aqua Sodium laureth sulfate Disodium cocoamphodiacetate PEG-12 dimethicone Laureth-2 PEG-7 glyceryl cocoate Sodium chloride Serine Hydrolyzed keratin Prunus armeniaca kernel oil Panthenol Citric acid Polyquaternium-10 Sodium benzoate Propylene glycol PEG-55 propylene glycol oleate Parfum PEG-40 hydrogenated castor oil Hydrogenated castor oil PEG-14M Linalool Benzyl salicylate Limonene Sodium acetate Mica CI 77891 CI 77491



Zloženie

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, Nymphaea caerulea flower extract, Glycine, Lysine HCl, Disodium cocoamphodiacetate, Parfum (fragrance), Sodium benzoate, Citric acid, Cocamide MEA, Dimethicone, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Glycol distearate, Hydrogenovaný ricínový olej, Laureth-4, Propylene glycol, Sodium hydroxide, Linalool, Hydrolyzovaný keratín, Laureth-23, Salicylic acid, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Špecifické zloženie
S vitamínmi Hotovo!
Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!
Účinok
Hydratácia, Hladký účes, Regenerácia Hotovo!
Typ vlasov
Všetky typy vlasov, Normálne, Poškodené, Nepoddajné a krepovité, Slabé a rednúce Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S vitamínmi Hotovo!

Typ šampónu

Typ šampónu
Tekutý (klasický) Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratácia, Hladký účes, Regenerácia Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Všetky typy vlasov, Normálne, Poškodené, Nepoddajné a krepovité, Slabé a rednúce Hotovo!

Objem

Objem
440 ml Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: SYOSS Shampoo 440 ml 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcela som sa opýtať či receptúra "Syoss color shampoo" obsahuje sulfáty alebo parabény. Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, chcem sa opýtať aký má tento šampón objem. V parametroch je písané 440 ml, v názve produktu a v info je písané 500 ml. Ďakujem za skorú odpoveď

Diskusia a poradňa k SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml
Príslušenstvo pre SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYOSS Renew 7 Shampoo 440 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií