Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový 120 ml

Zobraziť katalóg
SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový 120 ml
4,5 10 hodnotení
Sprej na odrasty na okamžité zakrytie šedín a odrastov, vydrží do prvého umytia
Variant
Kód:  VLS875 Produktové číslo:  9000101208269 Stránky výrobcu
SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový 120 ml Predaj skončil

SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový 120 ml

Luxusný sprej na odrasty SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový obsahuje veľmi jemné minerálne pigmenty, ktoré účinne a bleskovo rýchlo prekryjú svetlé a sivé odrasty. Tento sprej na odrasty bol, rovnako ako všetky produkty značky Syoss, vyvinutý v spolupráci so skúsenými kaderníkmi, ktorí presne vedia, čo vaše vlasy potrebujú a čo je pre ne najlepšie. Táto tónovacia farba v spreji sa vymýva počas 1 umytia a je navrhnutá až pre 25 aplikácií. Doprajte svojim vlasom nový vzhľad ako od kaderníka, doprajte im starostlivosť profesionálnej vlasovej kozmetiky Syoss!

Kľúčové vlastnosti spreja na odrasty Syoss Tmavo mahagónový

  • Jemné minerálne pigmenty účinne a rýchlo prekryjú svetlé a sivé odrasty
  • Vymýva sa počas 1 umytia
  • Až pre 25 aplikácií
  • Vyvinutý v spolupráci so skúsenými kaderníkmi
  • Odtieň vhodný na všetky červenohnedé odtiene
  • Starostlivosť profesionálnej vlasovej kozmetiky Syoss Root Retoucher Tmavo mahagónový

Aplikácia spreja na odrasty

Fľaštičku s prípravkom poriadne pretrepte a ramená prekryte uterákom. Fľašku so sprejom držte pri užití vo zvislej polohe. Zo vzdialenosti cca 10 cm rovnomerne jemným stlačením nastriekajte ku korienkom suchých a umytých vlasov. Aplikujte pomocou krátkych strekov. Precízny rozprašovač zaisťuje aplikáciu presne tam, kam potrebujete. Pri použití väčšieho množstva môže dôjsť k olupovaniu farby. Sprej na odrasty Syoss Tmavo mahagónový môžete používať denne na aplikácie medzi farbením. Je vhodný na všetky červenohnedé odtiene. Z pokožky či iných povrchov možno farbu zmyť pomocou mydla. 

Zloženie:
butane, alcohol denat., isobutane, aluminium starch octenylsucciante, oryza sativa starch, CI 77491, CI 77499, CI 77007, isopropyl myristate, silica, stearalkonium hectorite, aqua, propylene carbonate, triethoxycaprylylsilane, cetrimonium chloride

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SYOSS Root Retoucher Tmavo mahagónový 120 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SYOSS Root Retoucher Tmavě mahagonový 120 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SYOSS Root Retoucher - Sötét mahagóni, 120 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií