Protiplnění

T: BY TETESEPT Veľa šťastia 60 g

Zobraziť katalóg
T: BY TETESEPT Veľa šťastia 60 g
Soľ do kúpeľa s vôňou broskýň a vanilky - 31,67 €/1 kg
Kód:  KSU019 Produktové číslo:  4008491124188
T: BY TETESEPT Veľa šťastia 60 g Predaj skončil

T: BY TETESEPT Veľa šťastia 60 g

Koupelová sůl T: BY TETESEPT Porce štěstí vás okouzlí svou svěží vůní broskve a vanilky, která stimuluje smysly a navozuje pocity štěstí a radosti ze života. Dokonale pečuje o pokožku a zanechává ji sametově hebkou a jemnou. Její složení je obohaceno o přírodní mořskou sůl a prémiové koupelové liposomy se strukturou podobnou pokožce. Velmi jemné pudrové krystalky se ve vodě snadno rozpouštějí. Sůl vodu zabarví do žluto-oranžové barvy a během chvilky ucítíte příjemnou vůni. 

Pečující koupelová sůl ve formě barevné obálky je vhodná i jako dárek, kterým obdarovanému darujete chvíle radosti, pohody a odpočinku. Přípravek neobsahuje žádné konzervanty, alkalické mýdlo, parafíny, silikony ani minerální oleje. Byl dermatologicky testován a pokožkou je dobře snášen. Rozmazlujte se a dopřejte si za chladných zimních dnů relaxační horkou lázeň s velkou porcí štěstí.

Aktivní látky:

  • přírodní mořská sůl bohatá na cenné minerály vyniká svými blahodárnými účinky na pleť
  • prémiové koupelové liposomy poskytují pleti dlouhotrvající péči a dodávají ji jemnost a hebkost 

Účinky:
Po blahodárné koupeli se budete cítit odpočatě, plní energie a radosti ze života. Dojde k relaxaci a uvolnění celého těla, vaše pokožka bude provoněná sladkou ovocnou vůní.

Použití:
Celé balení koupelové přísady s mořskou solí přidejte do tekoucí vody o teplotě 35 až 38 °C a vychutnejte si celkovou koupel, jejíž délka by neměla být delší 20 minut. 

Složení:
Maris sal, Magnesium carbonate, Theobroma cacao seed butter, Disodium lauryl sulfosuccinate, Prunus persica fruit extract, Vanilla planifolia fruit extract, Parfum, Lecithin, Laureth-3, Maltodextrin, Sodium sulfate, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 159 85

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
60 g (0,06 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
60 g (0,06 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre T: BY TETESEPT Veľa šťastia 60 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T: BY TETESEPT Porce štěstí 60 g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií