Alza pre firmy

TANGLE TEEZER Gold Fever Compact

Zobraziť katalóg
TANGLE TEEZER Gold Fever Compact
4,8 424 hodnotení
Kefa na vlasy kompaktná verzia kefy, obsahuje plastový kryt na štetinky
Variant
Kód:  KSPO101 Produktové číslo:  5060173370046

TANGLE TEEZER Gold Fever Compact

Kefa na vlasy TANGLE TEEZER Gold Fever Compact je profesionálna kefa pre krásne a zdravé vlasy. Jeho tvorca navrhol špeciálny dizajn kefy pre ľahké a rýchle prečesávanie vlasov od korienkov až ku končekom. Elegantne prehnutý tvar sa ľahko prispôsobí tvaru vašej hlavy a jemne masíruje pokožku a vlasové kutikuly. Vďaka špeciálne rozvrhnutým štětinkám môžete ľahko rozčesať vlasy vlnité aj rovné, mokré i suché, riedke aj husté - a to bez najmenšieho poškodenia. Klasické kefy vlasy vytrhávajú, tvoria na nich drobné uzlíky a potom sú nenávratne poškodené a ľahko sa štiepia. Oproti tomu Tangle Teezer nenarušuje vlasovú štruktúru a po vyčesaní už nenájdete na kefe chumáčiky vypadnutých pramienkov. Doprajte vašim vlasom profesionálnu starostlivosť a ony sa vám odvďačia objemom, krásou a zdravým leskom!

U tejto špeciálnej kefy oceníte tiež skladné rozmery a plastový kryt na štetinky, ktorým teraz nehrozí zdeformovanie v taške alebo v kabelke. Kefu ľahko a bezpečne uložíte do každej kabelky a môžete ju mať kedykoľvek k dispozícii. Kefa je vo zlatom prevedení a je uložená v krásnej darčekovej krabičke, preto môže byť aj skvelým a praktickým darčekom, ktorý každý ocení.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.

Farba:
Zlatá

Použitie:

  • Odkladajte kefu Tangle Teezer štetinkami hore, zabránite tak ich poškodeniu.
  • Po použití akéhokoľvek prípravku opláchnite kefu Tangle Teezer teplou vodou.
  • Nechajte kefu voľne uschnúť (nedávajte ju napr. na radiátor).
  • Na čistenie používajte mydlovú vodu a zľahka ju raz týždenne očistite.


Tip:
Ideálna na cesty.
Bezbolestné rozčesávanie zamotaných vlasov aj vašich detí.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TANGLE TEEZER Gold Fever Compact
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TANGLE TEEZER Compact Styler Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TANGLE TEEZER Gold Fever Compact.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií