AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop

Zobraziť katalóg
TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop
4,9 618 hodnotení
Kefa na vlasy rozčesávacia, na všetky typy vlasov, plastové štetiny
Variant
Kód:  KSPO105 Produktové číslo:  5060173371029
TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop Predaj skončil

TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop

Milujete masáž hlavy, radi prenechávate starostlivosť o vaše vlasy kaderníkom, ale ich služby vám pripadajú zbytočne predražené? Ak áno, kefa na vlasy Tangle Teezer je pre vás tou najlepšou voľbou. Nielen, že tento výnimočný pomocník je vyvinutý tak, aby presne kopíroval tvar hlavy a tým poskytol pokožke hlavy blaženú masáž, ale zároveň dokáže vlasy rýchlo a bezbolestne prečesať a zregenerovať od korienkov až ku končekom.

Kefa Tangle Teezer je prepracovaná a premyslená do posledného detailu a svojou profesionalitou necháva všetky ostatné hrebene ďaleko za sebou. Jej štetiny sú špeciálne rozvrhnuté po ploche kefy a majú ojedinelú schopnosť ohnúť sa nad zacuchaným miestom. Česanie vám tak nespôsobí ani najmenšiu bolesť a vy už nikdy nebudete chcieť robiť nič iné - natoľko je jej používanie príjemné! Konečne budete mať z vlastnej úpravy vlasov dobrý pocit.

Väčšina žien si neuvedomuje, že používaním zlých kief sa v dôsledku ťahania a trhania poškodzuje obranyschopnosť vlasov. Tie sú následne krehkejšie, tenšie, strácajú lesk, objem, nehovoriac o nevzhľadných rozštiepených končekoch. Ak sa tieto problémy dotýkajú aj vás, teraz máte šancu túto skutočnosť zmeniť. Po umytí vlasov ich vždy rozčešte pomocou kefy Tangle Teezer. Pri jej pravidelnom používaní pocítite vy sami aj vaše okolie zmenu v kvalite vašich vlasov už za krátky čas. Teraz, keď viete, aké je riešenie jednoduché a rýchle, už predsa nemôžete váhať nad jeho realizáciou.

Farebné prevedenie:
Modro - ružové




 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TANGLE TEEZER The Original Blueberry Pop.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií