Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

TEREZIA - Vlasy & Nechty cps.60

Zobraziť katalóg
TEREZIA - Vlasy & Nechty cps.60
Doplnok stravy – na podporu dobrého stavu vlasov a nechtov, ich pevnosti, hebkosti a lesku, selén a biotín na udržanie zdravých vlasov a nechtov, biotín priaznivo pôsobí na stav pokožky a zdravie slizníc - 0,17 €/ks
Cenová bomba
9,90 € Ušetríte 1,09 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  TERVLA730 Produktové číslo:  3799419 Stránky výrobcu
TEREZIA - Vlasy & Nechty cps.60 9,90 € Momentálne nedostupné

TEREZIA - Vlasy & Nechty cps.60

Výživový doplnok na podporu dobrého stavu vlasov a nechtov, ich pevnosti, hebkosti a lesku, selén a biotín na udržanie normálneho stavu vlasov a nechtov, biotín priaznivo pôsobí na stav pokožky a zdravie slizníc.

Zloženie

1 kapsula obsahuje 400 mg zmesi VLASY & NECHTY [L-metionín, prášok celej lyofilizovanej huby shii-take (Lentinula edodes), prášok celej lyofilizovanej huby reishi/lesklokôrovka lesklá (Ganoderma lucidum), sušený prášok plodu rakytníka rešetlakového a rakytníkový olej (Hippophae rhamnoides) 100 mg, prášok celej lyofilizovanej huby korálovec ježatý (Hericium erinaceus), selénové kvasnice, biotín].

Obal kapsule: želatína.

Dávkovanie

1 kapsula 2-krát denne pred jedlom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TEREZIA - Vlasy & Nechty cps.60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TEREZIA Vlasy & Nehty cps.60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TEREZIA haj & köröm, 60 darab.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií