PET PET

TETESEPT Nachladnutie 900 g

Zobraziť katalóg
TETESEPT Nachladnutie 900 g
5 2 hodnotení
Soľ do kúpeľa - morská s blahodárnym účinkom na dýchacie cesty - 6,99 €/1 kg
Kód:  KSU014 Produktové číslo:  9005356007858

TETESEPT Nachladnutie 900 g

TETESEPT Nachladnutie je prísada do kúpeľa so 100% prírodnou morskou soľou, vyniká svojimi blahodarnými účinkami na organizmus a dýchacie cesty v chladnom ročnom období. Prináša úľavu pri nachladnutí a pomáha zlepšovať zdravotný stav. V kombinácii s teplou vodou dokonale uvoľňuje dýchacie cesty, podporuje prekrvenie a zahrieva celé telo. Ľahko rozpustná soľ do kúpeľa neobsahuje žiadne konzervačné látky a parfumy. Rozmaznávajte svoje telo a doprajte si pri nachladnutí prírodný ošetrujúci kúpeľ z morskej soli.

Aktívne látky:
Kúpeľová soľ obsahuje čistú morskú soľ bohatú na minerály a prírodné éterické oleje z eukalyptu, mäty, rozmarínu a gáfru, ktoré v starostlivej teplej kúpeli rozvinú svoje jedinečné účinky, uľavia dýchacím cestám a navodia pocit pohody.

Účinky:
Po blahodarnej kúpeli je celé telo perfektne zregenerované a zrelaxované. Dôjde k jeho uvoľneniu, dostaví sa pocit upokojenia a pohody.  

Použitie:
Jeden až dva uzávery kúpeľovej prísady s morskou soľou pridajte do tečúcej vody s teplotou 32 až 38 ° C a vychutnajte si celkovú kúpeľ, ktorej optimálna dĺžka je 10 až 15 minút. 

Zloženie:
Maris sal, Eucalyptus globulus leaf oil, Cinnamomum camphora bark oil, Mentha arvensis leaf oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Carthamus tinctorius seed oil, camphora, Eucalyptol, Tocopherol, Polysorbate 20, Aqua, Benzyl alcohol, CI 42051, CI 47005, Limonene, eugenol, Citral

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!
Hmotnosť
900 g (0,9 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Prírodné Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
900 g (0,9 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TETESEPT Nachladnutie 900 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TETESEPT Nachlazení 900 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TETESEPT Megfázás esetén 900 g.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií