AD homeoffice Aplikace

TETESEPT Svaly a kĺby 900 g

Zobraziť katalóg
TETESEPT Svaly a kĺby 900 g
5 2 hodnotení
Soľ do kúpeľa – morská, prinášajúca úľavu napätým a unaveným svalom a kĺbom - 7,11 €/1 kg
Kód:  KSU016 Produktové číslo:  9005356007919

TETESEPT Svaly a kĺby 900 g

Tetesept Morská soľ pre svaly a kĺby je prísada do kúpeľa so 100 % prírodnou morskou soľou, ktorá prináša úľavu napätým a unaveným svalom a kĺbom. Vyniká svojimi blahodarnými účinkami pri svalovej únave, podporuje prekrvenie a zmierňuje bolesť natiahnutých svalov. Zlepšuje ich pružnosť a elastickosť. V kombinácii s teplou vodou dokonale uvoľňuje stuhnuté miesta a príjemne prehrieva kĺby. Ľahko rozpustná soľ do kúpeľa neobsahuje žiadne konzervačné látky a parfumy. Rozmaznávajte svoje telo a doprajte si po náročnom dni prírodný ošetrujúci kúpeľ z morskej soli.

Aktívne látky:
Kúpeľová soľ obsahuje čistú morskú soľ bohatú na minerály a prírodné éterické oleje z rozmarínu, hruštičky, gáfru a eukalyptu, ktoré v starajúcom sa teplom kúpeli rozvinú svoje jedinečné účinky na napäté a natiahnuté svaly.

Účinky:
Po blahodárnom kúpeli je celé telo perfektne zregenerované a zrelaxované. Dôjde k citeľnému uvoľneniu unavených a preťažených svalov a kĺbov,dostaví sa pocit upokojenia a odplaví sa všetok svalový stres. 

Použitie:
1 až 2 uzávery kúpeľovej prísady s morskou soľou pridajte do tečúcej vody s teplotou 36 až 38 °C a vychutnajte si celkový kúpeľ, ktorého dĺžka by nemala byť dlhšia 20 minút. 

Zloženie:
Maris sal, camphora, Rosmarinus officinalis leaf oil, Gaultheria procumbens leaf oil, Cinnamomum camphora bark oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Carthamus tinctorius seed oil, Tocopherol, Polysorbate 20, Aqua, Benzyl alcohol, CI 16255, CI 16185, Limonene, Eugenol, citral

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
900 g (0,9 kg) Hotovo!
Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
900 g (0,9 kg) Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Soľ Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň.Všimli ste si ten problém na ktorý som Vás upozornila?Sol do kúpeľa NA SVALY A KLBY , to je napísané v texte , ale na balení je iba Sol do kúpela NA SVALY.

Diskusia a poradňa k TETESEPT Svaly a kĺby 900 g
Príslušenstvo pre TETESEPT Svaly a kĺby 900 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TETESEPT Svaly a klouby 900 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TETESEPT izmok és izületek 900 g.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií