AD homeoffice AD homeoffice

TONI&GUY Volumising 3D Volumiser 150 ml

Zobraziť katalóg
TONI&GUY Volumising 3D Volumiser 150 ml
Sprej na vlasy pre ženy, účinok: lesk vlasov, objem vlasov a výživa vlasov, na farbené, všetky typy vlasov, jemné a mastné vlasy,
Kód:  VLS993 Produktové číslo:  667803002510
TONI&GUY Volumising 3D Volumiser 150 ml Predaj skončil

TONI&GUY Volumising 3D Volumiser 150 ml

Bohatý objem, ktorý vydrží. Nechajte svoje vlasy strhnúť pozornosť vďaka spreji TONI&GUY 3D Volumiser. Od korienkov po končeky ich zanechá prekrásne nadýchané, bohaté a prirodzene lesklé. Navyše budú chránené pred vplyvmi vonkajšieho prostredia. Sprej vlasy posilňuje, pretože len zdravé vlasy môžu žiariť a oslňovať. Praktický aplikátor sa postará o rovnomerné nanášanie. Sprej TONI&GUY 3D Volumiser je vhodný pre všetky typy vlasov. Perfektne funguje aj na dlhé vlasy.

Kľúčové vlastnosti spreja na vlasy TONI&GUY 3D Volumiser

  • Sprej, ktorý dodá vašim vlasom očarujúci objem
  • Ľahko a rovnomerne sa nanáša
  • Posilňuje vlasy a chráni ich pred vonkajšími vplyvmi
  • Dodáva prirodzený lesk
  • Sprej TONI&GUY sa nanáša na vlasy vysušené uterákom

Použitie:
Naneste rovnomerne na umyté, uterákom vysušené vlasy a vyfénujte.

Zloženie:
Aqua (Water), PVP, Magnesium Sulfate, Sucrose, Glycerín, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-17 Dimethicone, Oleth-20, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TONI&GUY Volumising 3D Volumiser 150 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TONI&GUY 3D volumising spray 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TONI&GUY 3D volumising spray 150 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií