Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaEco Den Země - lokálka

Tristar MP-2398

Zobraziť katalóg
Tristar MP-2398
4,3 3 hodnotení
Sada na manikúru set manikúry a pedikúry v jednom, elektrický pilník na nohy MP-2395 a na nechty MP-2396
Kód:  TRS0103n Produktové číslo:  MP-2398 Stránky výrobcu

Tristar MP-2398

Doprajte svojim nohám kvalitnú starostlivosť a na oplátku sa tešte z hladkých chodidiel a zdravých lesklých nechtov. Praktická sada 2 v 1 od Tristar obsahuje dva elektrické pilníky, jeden určený predovšetkým na zjemnenie hrubej päty a druhý na úpravu nechtov na rukách aj na nohách. K nemu navyše získate tiež 3 vymeniteľné nástavce, konkrétne na leštenie nechtov, vyhladenie ich povrchu a nakoniec samozrejme pilníkový nádstavec. Profesionálne výsledky sú vám tak dostupné aj v pohodlí domova. 

Moderná beauty sada 2 v 1

  • Elektrické pilníky na nohy a na nechty
  • Manikúra a pedikúra ako zo salónu
  • Hladké päty bez hrubej kože
  • Lesklé upravené nechty na rukách aj na nohách
  • 3 vymeniteľné nadstavce k pilníku na nechty
  • 2 hlavice a čistiaca kefka pre pilník na nohy
  • Hlavica s jemným a hrubým valčekom
  • Štýlový svieži dizajn oboch pomocníkov

Nohy ako v bavlnke

Elektrický pilník na chodidlá vám bezbolestne odstráni tvrdú a hrubú kožu, ktorá sa najčastejšie objavuje na pätách nôh. Používať ho môžete na mokro aj za sucha a vďaka flexibilnej hlavici sa jednoducho dostanete ku všetkým častiam chodidla. Hlavica výkyvná o celých 360° zvláda 30 otáčok za sekundu a v balení nájdete ešte jednu navyše. Tá sa líši hrubosťou valčeka a ľahko ju v prípade potreby vymeníte. O napájanie pilníka sa postarajú dve AA batérie.

Dokonalá domáca manikúra

O nechty na rukách aj na nohách sa vám postará elektrický pilník na nechty s leštičkou. Vďaka ergonomickému tvaru vám skvele padne do ruky a bude sa vám s ním dobre pracovať. Okrem hlavného pilníkového nadstavca iste využijete aj 2 dalšie určené na vyhladenie povrchu nehtov a taktiež ich leštenie. Pri uskladnení je nasadený nadstavec chránený nenápadným transparentným krytom. O napájanie sa opäť postarajú dve AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

 
Poznámka:
» Všetky sady na manikúru a pedikúru
» Všetky pedikúry
» Všetky manikúry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tristar MP-2398 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TRISTAR MP-2398. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MP-2398 Tristar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MP-2398 Tristar. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tristar MP-2398.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií