Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

VALCO SNAP 4 BLACK SPORT - ružová strieška

Zobraziť katalóg
VALCO SNAP 4 BLACK SPORT - ružová strieška
Kočík - športový, vhodný pre deti od narodenia, ľahké skladanie, nastaviteľná UV strieška, gumené kolesá, 5-bodový bezpečnostný pás, veľmi ľahký - 6.2kg, bez nánožníka
Kód:  BABY1054 Produktové číslo:  9315517095823 Stránky výrobcu
VALCO SNAP 4 BLACK SPORT - ružová strieška Predaj skončil

VALCO SNAP 4 BLACK SPORT - ružová strieška

Perfektný športový kočík pre všetky moderné mamičky! Tento kočík bol navrhnutý tak, aby svojou konštrukciou maximálne vyhovoval pohodliu vášho dieťaťa. Opierka chrbta má totiž nelimitovaný počet polôh a vďaka extra širokému sedátku sa vaše dieťa bude cítiť ako v bavlnke. Navyše je tento kočík vhodný pre deti od narodenia.  

Kľúčové vlastnosti

  • Samostatné polohovanie nohou
  • Vhodný pro deti už od narodenia
  • Nafukovacie kolesá
  • Opierka chrbta má nelimitovaný počet polôh
  • Sedadlo možno plne sklopiť
  • Päťbodový bezpečnostný pás
  • Priestranný košík

Praktický

Všetky mamičky zaiste ocenia praktické skladanie kočíka a to jedným plynulým pohybom smerom dopredu. Zložený kočík potom možno jednoducho uzavrieť vďaka automatickému uzamykaniu. Ochranný oblúk sa otvára ako bránka a sedadlo možno plne sklopiť. Sieťované zadné okienko potom zabezpečí rýchlejšiu cirkuláciu vzduchu. 

Bezpečný

Búda s predĺžením ochráni vaše dieťa v prípade nepriaznivého počasia. Navyše chráni aj proti škodlivému UV žiareniu. Vďaka päťbodovému pásu potom bude vaše dieťa v úplnom bezpečí. Zadná kolísková brzda je prispôsobená tak, aby bolo jej ovládanie maximálne jednoduché. S týmto kočíkom sa môžete aj bezstarostne vydať do akéhokoľvek terénu. Je totiž vybavený nafukovacími kolesami, ktoré navyše zaistia pohodlie vášmu dieťaťu pri jazde. 

Doplňujúce informácie:

Hmotnosť kočíka:
6,2 kg

Nosnosť:
do 20 kg

Farba:
ružová
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rozdíly mezi valco snap 4 2014 a 2016 (pripadne 2017). Jestli jde jen o nejake estetické upravy nebo i změny ve funkčnosti. Děkuji Petra V.

Diskusia a poradňa k VALCO SNAP 4 BLACK SPORT - ružová strieška
Príslušenstvo pre VALCO SNAP 4 BLACK SPORT - ružová strieška
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VALCO SNAP 4 BLACK SPORT - růžová stříška.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií