PET PET

VANISH na záclony 600 g

Zobraziť katalóg
VANISH na záclony 600 g
Odstraňovač škvŕn - zbaví vaše záclony i odolných škvŕn, dodá im príjemnú vôňu a mierne škrobenýý vzhľad
Kód:  ODS045 Produktové číslo:  8594002687731 Stránky výrobcu

VANISH na záclony 600 g

Odstraňovač škvŕn Vanish je špeciálny prací prášok na záclony, ktorý ich bezpečne čistí a zanecháva ich žiarivo biele. Poradí si aj so silným znečistením a veľmi odolnou špinou. Zanechá na vašich záclonách jemný ochranný film, ktorý zabraňuje usadzovaniu prachu a zápachu, tiež ich ochraňuje pred zažltnutím spôsobeným tabakovým dymom a slnečným žiarením. Je vhodný pre použitie na všetky druhy bielych záclon vyrobených zo syntetických a miešaných tkanín. Dodá vašim záclonám príjemnú vôňu a ľahko škrobený vzhľad.

Kľúčové vlastnosti

  • Zanecháva záclony jasne biele
  • Neobsahuje chlór
  • Použite pri teplote 30 ° C
  • Obsahuje aktívny kyslík

Zloženie:
30% zeolity

Nebezpečné látky:
Uhličitan disodný, zmes s peroxidom vodíka (2: 3), uhličitan sodný, kyselina kremičitá, sodná soľ, kyselina benzénsulfónová, mono-C10-14-alkylové deriváty, sodné soli. 

Bezpečnostné opatrenia:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Držte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami, pokožkou alebo odevom. Noste ochranné okuliare alebo masku. Ak potrebujete lekársku pomoc, uchovajte obal alebo štítok výrobku. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. Pri zasiahnutí očí: Opatrne niekoľko minút oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Pri požití: Ak sa necítite dobre, volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Oblaky jemného prachu môžu vytvoriť výbušnú zmes so vzduchom. Manipulácia alebo spracovanie tohto materiálu môže produkovať prach, ktorý môže spôsobiť mechanické podráždenie očí, pokožky, nosa a hrdla.

 
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANISH na záclony 600 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH na záclony 600 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií