Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

VANISH Oxi Action biely 1 kg

Zobraziť katalóg
VANISH Oxi Action biely 1 kg
5 1 hodnotení
Odstraňovač škvŕn v prášku, na bielu bielizeň
Kód:  ODS004 Produktové číslo:  5900627029642 Stránky výrobcu
VANISH Oxi Action biely 1 kg Predaj skončil

VANISH Oxi Action biely 1 kg

Odstraňovač škvŕn Oxi Action obsahuje bieliace prísady, ktoré skvele vybielia vašu bielizeň. Nová formula dodá vašej bielej bielizni žiarivú belosť a odstráni všetky škvrny počas bežného prania. Biela bielizeň často trpí najrôznejšími škvrnami od ovocia, špiny alebo potu. Tento jedinečný prípravok vašu bielizeň opäť vybieli a dodá jej pôvodný bezchybný vzhľad. Prípravok jednoducho pridajte pred každým praním bielej bielizne priamo do prania a výsledok bude dokonalý. Doprajte si pomocníka, s ktorým bude vaša bielizeň žiarivo biela!

Obsah:
1 kg

Zloženie:
< 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, zeolity, enzýmy (subtilisin - proteasa, alfa-amylasa), optické zjasňovače
> 30 %: kyslíkové bieliace činidlo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANISH Oxi Action biely 1 kg
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Oxi Action bílý 1 kg. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANISH Oxi Action fehér 1 kg.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií