Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

VANISH Oxi Akcia Crystal White 665 g

Zobraziť katalóg
VANISH Oxi Akcia Crystal White 665 g
Odstraňovač škvŕn – na bielu bielizeň
Kód:  ODS027 Produktové číslo:  5997321747118 Stránky výrobcu
VANISH Oxi Akcia Crystal White 665 g Predaj skončil

VANISH Oxi Akcia Crystal White 665 g

Odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Crystal White na bielu bielizeň s objemom 665 gramov vďaka novému silnejšiemu zloženiu odstráni odolné škvrny už len za 30 sekúnd. Vanish Oxi Action Crystal White je vhodné pridávať ku klasickému praciemu prášku pri praní bielej bielizne, aby si udržalo svoju belosť a nezošedla.

Kľúčové vlastnosti

  • Odstraňovač škvŕn
  • Vhodný na biele prádlo
  • Udržuje bielizeň bielu a chráni ho pred zasadnutím
  • Nové silnejšie zloženie
  • Objem: 665 gramov

Predčistenie bielizne

Pri namáčaní bielizne pridajte do 4 litrov teplej vody 1 odmerku a nechajte bielizeň namočenú maximálne 6 hodín. Pri praní menších škvŕn stačí pridať 1/2 odmerky Vanish. Po namočení bielizeň vyperte klasickým spôsobom a alebo ju poriadne vypláchajte. Pred plákaním je vhodné pre lepší účinok miesto so škvrnou pretrieť.

Pranie bielizne

Pri praní odolných škvŕn v práčke je vhodné pridať do zásuvky na pracie prostriedky 1 odmerku Vanish a klasicky prať. Na normálne a menej odolné škvrny stačí pridať 1/2 odmerky Vanish.

Upozornenie

Nikdy nepoužívajte prací a čistiaci prostriedok Vanish na hodváb, vlnu, kožu a všetky povrchy opatrené lakom, či iným náterom.

Zloženie

Zloženie (informácie o látkach nájdete na www.rbeuroinfo.com) :, 30 % a viac bieliace činidlá na báze kyslíka, Menej ako 5 %: aniónové povrchovo aktívne látky, Neiónové povrchovo aktívne látky, Zeolity, Enzýmy, Optické rozjasňovače.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANISH Oxi Akcia Crystal White 665 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Oxi Action Crystal White 665 g.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií