Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1,88 l

Zobraziť katalóg
VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1,88 l
Odstraňovač škvŕn – univerzálny
Kód:  ODS028 Produktové číslo:  5997321747040 Stránky výrobcu
VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1,88 l Predaj skončil

VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1,88 l

Tekutý odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Extra Hygiene veľmi efektívne odstraňuje škvrny, vrátane tých mastných, ktoré možno odstrániť len veľmi ťažko. Špeciálne dezinfekčné prostriedky účinne odstraňujú baktérie. Tekutý odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Extra Hygiene je vhodné pridávať do každej práčky pri praní bežnej bielizne. Dokonca ho môžete použiť na väčšinu textílií, bielu a farebnú bielizeň. 

Kľúčové vlastnosti

  • Tekutý odstraňovač škvŕn
  • Efektívne odstraňuje škvrny
  • Obsahuje dezinfekciu odstraňujúcu baktérie
  • Vhodný na textílie, bielu i farebnú bielizeň
  • Objem: 1,88 litra

Namáčanie, príprava a pranie

Pri namáčaní pridajte 100 ml Vanishu ku 4 litrom teplej vody a nechajte bielizeň asi jednu hodinu máčať. Po namáčaní perte ako obvykle alebo dôkladne vypláchajte.

Pri príprave na pranie je vhodné naniesť Vanish pomocou aplikátora priamo na škvrnu a trieť ju. Pri praní je vhodné do bubna práčky umiestniť 100 ml tekutého odstraňovača škvŕn v dávkovacom viečku. Ďalej dávkujte bežný prací prostriedok ako obvykle.

Pred praním si vždy starostlivo prečítajte informácie týkajúce sa ošetrovania textílií, ktoré sú uvedené na štítku. Oblečenie prané vo Vanishi nevystavujte slnečnému žiareniu a nesušte na priamom zdroji tepla. Nikdy nenechávajte gél Vanish na bielizni zaschnúť.

Zloženie

< 5 %: parfum, 5 – 15 % kyslíkové bieliace činidlo, Neiónové povrchovo aktívne látky, Účinné látky: peroxid vodíka, kvartérne amóniové zlúčeniny, benzyl-C12-16-alkyl chloridy (benzalkóniumchlorid), 17 g/kg (1, 7 %), Nebezpečné látky: peroxid vodíka, 130 g/kg (13,0 %), kvartérne amóniové zlúčeniny, benzyl-C12-16-alkydimethil, chloridy (benzalkóniumchlorid), alkohol etoxylovaný, C 12-14.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1,88 l
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Oxi Action Extra Hygiene 1,88 l.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií