PET AD homeoffice

VANISH Oxi Action Gold 1,8 l

Zobraziť katalóg
VANISH Oxi Action Gold 1,8 l
4,4 6 hodnotení
Odstraňovač škvŕn tekutý, univerzálny, odstráni škvrny už len za 30 sekúnd
Kód:  ODS031 Produktové číslo:  5900627067651 Stránky výrobcu

VANISH Oxi Action Gold 1,8 l

Tekutý odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Gold pomocou aktívneho kyslíka, pridaných enzýmov a sufraktantov veľmi efektívne odstraňuje až 7 dní staré škvrny o 30 sekúnd. Tekutý odstraňovač škvŕn Vanish Oxi Action Gold je vhodné pridávať do každej práčky pri praní bežnej bielizne. Môžete ho použiť na akýkoľvek typ škvrny, väčšinu textílií a na bielu aj farebnú bielizeň. 

Kľúčové vlastnosti

  • Tekutý odstraňovač škvŕn
  • Najúčinnejší z produktov Vanish
  • Efektívne odstraňuje škvrny už o 30 sekúnd
  • Vhodný na väčšinu typov tkanín, bielu aj farebnú bielizeň
  • Objem: 1,8 l

Namáčanie, príprava a pranie

Pri namáčaní pridajte 100 ml Vanish ku 4 litrom teplej vody a nechajte bielizeň asi jednu hodinu máčať. Po namáčaní perte ako zvyčajne alebo dôkladne vypláchajte.

Pri príprave na pranie je vhodné naniesť Vanish pomocou aplikátora priamo na škvrnu a trieť ju. Pri praní je vhodné do bubna práčky umiestniť 100 ml tekutého odstraňovača škvŕn v dávkovacom viečku. Ďalej dávkujte bežný prací prostriedok ako zvyčajne.

Pred praním naneste cca 2 ml na škvrnu a podľa potreby drhnite. Vždy si pozorne prečítajte informácie týkajúce sa ošetrovania textílií, ktoré sú uvedené na štítku. Oblečenie prané vo Vanish nevystavujte slnečnému žiareniu a nesušte na priamom zdroji tepla. Nikdy nenechávajte gél Vanish na bielizni zaschnúť.

Zloženie

5 % alebo viac, ale menej ako 15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, Aniónové povrchovo aktívne látky, Neiónové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5 % parfum, Citronellol, Hexyl cinnamal.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VANISH Oxi Action Gold 1,8 l
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VANISH Oxi Action Gold 1,8 l. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VANISH Gold Oxi Action 1.8 l.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií