Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

VILEDA E-sweeper

Zobraziť katalóg
VILEDA E-sweeper
3,9 7 hodnotení
Mop elektrický zmeták a prachovka
Kód:  UKL014 Produktové číslo:  4023103175303 Stránky výrobcu

VILEDA E-sweeper

Elektrický zmeták s oddelenou prachovkou na zber prachu. Rotujúca kefa zbiera drobné nečistoty a vlasy. Oddeliteľný mop v zadnej časti s Vileda Attractive prachovkou na stieranie jemného prachu. Kefu možno ľahko vymeniť a čistiť. Žiadne vrecká na špinu, nádoby na nečistoty možno ľahko vysypať. Rotácia 360° tyče. Zmeták je veľmi kompaktný, dosiahne na ťažko prístupné miesta. Elektrický zmeták je skladný, možno sklopiť. Batéria Li-lon sa rýchlo dobíja (6 hodín), obsahuje indikátor nabíjania. Zmeták je vhodný na všetky typy podláh.

Rotácia tyče:
360 °

Zdroj napájania:
Batéria Li-lon

Typ podlahy:
Na všetky typy podláh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Vlastním tento produkt, ale ztratil jsem nabiječku. Mohu se zeptat, jak se tento produkt nabijí ?

Diskusia a poradňa k VILEDA E-sweeper
Príslušenstvo pre VILEDA E-sweeper
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VILEDA E-sweeper. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VILEDA Akku-Besen und Staubwischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VILEDA Akku-Besen und Staubwischer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VILEDA E-sweeper.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií