PET AD homeoffice

Remington WDF5030 E51 Rechargeable LadyShaver

Zobraziť katalóg
Remington WDF5030 E51 Rechargeable LadyShaver
4,8 5 hodnotení
Depilátor – nabíjací, 2 hypoalergénne plávajúce planžety, bikini zastrihávač pre intímne partie, prúžok s mandľovým olejom, mäkká nešmýkajúca rukoväť, umývateľný, na použitie na sucho aj v sprche, prevádzka až 40min, vrátane čistiaceho štetčeka, nabíjacieho stojančeka a kozmetickej taštičky
Kód:  REMHSP27 Produktové číslo:  42061560110 Stránky výrobcu
Remington WDF5030 E51 Rechargeable LadyShaver Predaj skončil

Remington WDF5030 E51 Rechargeable LadyShaver

Každá moderná žena si už len ťažko predstaví život bez depilátora. Predstavujeme vám nový holiaci strojček Remington WDF5030 E51, vďaka ktorému bude vaša pokožka stále jemná a bez chĺpkov. Technológia Opti Angle Head disponuje dvoma hypoalergénnymi plávajúcimi planžetami, ktoré kopírujú krivky tela a spolu s prúžkom s mandľovým olejom dosiahnu hladkého a hodvábneho výsledku. Holiaci strojček môžete používať ako nasucho, tak aj v sprche. Manipuláciu s prístrojom vám uľahčí mäkká protišmyková rukoväť a ergonomický dizajn. Zanášaniu chĺpkov a nečistôt zabraňujú zdokonalené frézky a vylepšený dizajn planžety. Vďaka nabíjacej batérii vydrží strojček v prevádzke až 40 minút. Jeho súčasťou je aj zastrihávač pre detailné partie. V balení nájdete aj kozmetickú taštičku a nabíjací stojan. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dve hypoalergénne plávajúce planžety
  • Použitie na sucho aj v sprche
  • Mäkká protišmyková rukoväť
  • Prevádzka na batériu až 40 minút
  • Prúžok napustený mandľovým olejom pre hodvábny výsledok

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zřejmě zařazeno ve špatné kategorii. Podle mě nepatří do pánských holicích strojků, ale do dámských.

Diskusia a poradňa k Remington WDF5030 E51 Rechargeable LadyShaver
Príslušenstvo pre Remington WDF5030 E51 Rechargeable LadyShaver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Remington WDF5030 Rechargeable LadyShaver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rasierer Remington WDF5030 E51 Rechargeable Ladyshaver. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rasierer Remington WDF5030 E51 Rechargeable Ladyshaver. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Remington WDF5030 E51.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií