Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA318265

WELEDA Levanduľový relaxačný set

Zobraziť katalóg
WELEDA Levanduľový relaxačný set
4,8 6 hodnotení
Darčeková sada obsahuje: Levanduľový sprchový krém 200 ml + Levanduľový upokojujúci a masážny olej 100 ml
Kód:  KSDS0775 Produktové číslo:  8590129003324 Stránky výrobcu
WELEDA Levanduľový relaxačný set Predaj skončil

WELEDA Levanduľový relaxačný set

Sada obsahujúca levanduľový sprchový krém a masážny olej vám napomôže k dokonalej relaxácii po náročnom dni. Tieto jedinečné prípravky značky Weleda ponúkajú nielen dokonalú výživu pre vašu pokožku, ale aj špeciálne účinky, vďaka ktorým upokojujú centrálnu nervovú sústavu, celkovo uvoľňujú a podporujú dobrý spánok. Táto darčeková sada tak poteší každú ženu bez ohľadu na vek. 

Levanduľový sprchový krém

Krémovo hebká emulzie s čistým sezamovým olejom šetrne a do hĺbky čistí a zároveň intenzívne ošetruje pokožku. Prírodný levanduľový olej upokojuje a celkovo uvoľňuje. Po použití tohto sprchového gélu bude vaša pokožka jemná, pružná a dokonale prevoňaná jemnou upokojujúcou vôňou levandule. Vyskúšajte uvoľňujúci dotyk prírody a užívajte si relaxačnú očistu vašej pokožky!

Aktívne látky:

  • Sezamový olej šetrne a do hĺbky čistí pokožku.
  • Levanduľový olej uvoľňuje a upokojuje.

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naneste na mokrú kožu a jemne napeňte. Potom dôkladne opláchnite.

Objem:
200 ml

Levanduľový upokojujúci a masážny olej

Levanduľový upokojujúci olej je veľmi ľahký masážny olej na upokojujúcu masáž pred zaspaním. Dokáže perfektne uvoľniť svalové napätie a podporuje pokojný a hlboký spánok. Jemná nevtieravá vôňa éterického oleja z levandule pôsobí na naše zmysly upokojujúco a uvoľňuje vnútorné napätie nazhromaždené počas dňa. Bohaté prírodné zloženie obsahuje mandľový a sezamový olej, éterický olej z levandule a parfum z prírodných éterických olejov. Mali ste naozaj ťažký deň a túžite už len po odpočinku? Oddýchnite si s prírodným olejom od Weledy vmasírovaním do vášho tela alebo si olej pridajte do svojho relaxačného kúpeľa! Príjemná vôňa vás bude príjemne uvoľňovať a odpočinie si tak nielen vaše telo, ale aj vaša myseľ.

Aktívne látky:

  • Mandľový a sezamový olej pokožku zvláčňujú a dodávajú jej potrebnú energiu pre ďalšie regeneráciu.
  • Éterický olej z levandule uvoľňuje a upokojuje svalové napätie aj pokožku.

Typ pokožky:
Pre všetky druhy pokožky.

Použitie:
Po kúpeli či umývaní olej nanesieme na plochy dlaní a pomocou krúživých pohybov (vždy smerom k srdcu) vtierame do ešte vlhkej pokožky.

Odporúčanie:
Udržujte uzáver a závity na fľaštičke čisté, aby nedošlo k znehodnoteniu oleja. Olej používajte večer, éterický olej z levandule podporuje zdravý a kľudný spánok.

Objem:
100 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WELEDA Levanduľový relaxačný set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Levandulová relaxační péče.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií