Emise pro AP+ v app - všechny segmenty MPLA316412

WINNI´S Ammorbidente 1,52 l (38 praní)

Zobraziť katalóg
WINNI´S Ammorbidente 1,52 l (38 praní)
5 3 hodnotení
Ekologická aviváž – univerzálna, ekologická - 0,10 €/pranie
Kód:  AVI031 Produktové číslo:  8002295034502
WINNI´S Ammorbidente 1,52 l (38 praní) Predaj skončil

WINNI´S Ammorbidente 1,52 l (38 praní)

Vychutnajte si voňavejšiu bielizeň, ktorá zlepší každý váš deň. Opojná vôňa prestúpi celou vašou skriňou, a vy si tak oblečenie budete radi obliekať stále znovu. Táto ekologická aviváž na bielizeň dokáže aj príjemne zjemniť. Vďaka tomu bude nosenie oveľa pohodlnejšie. Produkt neobsahuje žiadne farbivá ani fosfáty, je 100 % ekologický. Vďaka tomu môžete v tomto prášku vyprať oblečenie pre vašich najmenších. Výrobky Winni's sú ideálne pre náročných používateľov, ktorým nie je ľahostajné prostredie, v ktorom žijú. Výrobky majú certifikáty a spĺňajú najvyššie požiadavky kladené na bezpečnosť a kvalitu produktu. Vyrobené v Taliansku.  

 

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 5 litrov
  • Vystačí až na 142 pracích dávok
  • 100 % biodegradabilné
  • Netestované na zvieratách
  • Obal je recyklovateľný
  • Certifikáty SKINECO a VEGAN OK

Winni's

Táto talianska značka je synonymom pre ekologické čistiace prostriedky inšpirované prírodou. Tá je tiež rešpektovaná tým, že výrobky nie sú testované na zvieratách, ale "in vitro", teda v skle, čo zaručuje bezpečnosť pre vás a pre zvieratká, na ktorých nie je potrebné nič testovať. Výrobky Winni's obsahujú iba povrchovo aktívne látky rastlinného pôvodu, ktoré nezaťažujú prírodu. Neobsahuje žiadne fosfáty ani bielidlá. Samozrejmosťou je recyklovateľný obal a ľahká biologická vstrebateľnosť.

Certifikáty

  • SKINECO – produkt nespôsobuje kožné podráždenie
  • Vegáni OK – výrobok neobsahuje živočíšne zložky a nebol testovaný na zvieratách, výrobok obsahuje prírodné zložky, je testovaný na obsah niklu, kobaltu a chrómu (<0,01 ppm), je vhodný aj na pranie detskej bielizne, ekzematikov a alergikov. Spĺňa podmienky HACCP

Zloženie

voda, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, alcohol, parfum, citric acid, ammonium chloride, polidimetilsilossano

 

Parametre a špecifikácia

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!
Počet praní
38 Hotovo!
Vlastnosti
Ekologická Hotovo!
Typ pracieho prostriedku
Aviváž Hotovo!

Použitie

Typ bielizne
Univerzálna Hotovo!

Počet praní

Počet praní
38 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Ekologická Hotovo!

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku
Aviváž Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WINNI´S Ammorbidente 1,52 l (38 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WINNI´S Ammorbidente 1,52 l (38 praní).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií