AlzaPlus+ děti AlzaEco Den Země - lokálka

WOOLITE Mix Colors 1 l (16 praní) + WOOLITE Dark, Black & Denim 1 l (16 praní)

Zobraziť katalóg
WOOLITE Mix Colors 1 l (16 praní) + WOOLITE Dark, Black & Denim 1 l (16 praní)
Sada drogérie - na farebnú bielizeň, oživuje farby vášho oblečenia a pomáha ho chrániť pred vyblednutím a sfarbením.
Kód:  PPR261s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WOOLITE Mix Colors 1 l (16 praní) + WOOLITE Dark, Black & Denim 1 l (16 praní) Predaj skončil

WOOLITE Mix Colors 1 l (16 praní) + WOOLITE Dark, Black & Denim 1 l (16 praní)

Vysoko účinné pracie prostriedky WOOLITE Mix Colors a WOOLITE Dark, Black & Denim sú špeciálne vyvinuté na tmavé, čierne, farebné oblečenie a džínovinu. Vďaka svojmu inovovanému zloženiu oživujú farbu oblečenia a účinne ho chránia pred vyblednutím. Woolite pracie prostriedky sú k bielizni veľmi šetrné, neobsahujú agresívne prísady, ktoré môžu poškodiť vlákna textílií. Tekutý gél sa ľahko rozpúšťa vo vode, nedochádza k vzniku škvŕn a usadenín. S použitím pracieho gélu Woolite zostane vaše oblečenie dlho krásne!

Kľúčové vlastnosti Woolite pracích prostriedkov

  • Pracie gély Woolite chránia bielizeň pred stratou tvaru
  • Chránia pred vytváraním žmolkov
  • Účinnosť pracích gélov už od 30 °C
  • Neobsahujú agresívne prísady

WOOLITE Mix Colors

Nový prací gél WOOLITE Mix Colors zaručuje, že sa o vašu bielizeň bude starať a chrániť ju. Vďaka novej technológii "Colour Boost" oživí farby vášho oblečenia. Prípravok perie bez agresívnych prísad a tým pomáha chrániť bielizeň pred vyblednutím. Zložky obsiahnuté v pracom géle neutralizujú uvoľnené farbivo z textílií a tým pomáhajú chrániť svetlejšiu časť oblečenia pred sfarbením.

Zloženie:
5% alebo viac, ale menej ako 15% aniónové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5% neiontové povrchovo aktívne látky, Mydlá, Enzýmy, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfém, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol, Butyl phenyl metyl propional

WOOLITE Dark, Black & Denim

Nový prací gél WOOLITE na čierne, tmavé oblečenie a džínovinu šetrí bielizeň pred jej vyblednutím zo slnka alebo chemikálií. Vďaka novej technológii "Colour Boost" zachováva jeho sýtu farbu. Prípravok perie bez agresívnych prísad a tým pomáha chrániť bielizeň pred vyblednutím. Zložky obsiahnuté v pracom gélu starajú o vašu bielizeň a chráni ho.

Zloženie:
5% alebo viac, ale menej ako 15% aniónové povrchovo aktívne látky, Menej ako 5% neiontové povrchovo aktívne látky, Mydlá, Enzýmy, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfém

Bezpečnostné opatrenia:
Bezpečnostné upozornenia a poskytnutia prvej pomoci:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Po použití si umyte ruky.

Použitie:
Dávkujte podľa návodu na použitie na zadnej strane výrobku. Pri praní vždy postupujte podľa inštrukcií na vašom oblečení, obzvlášť dodržiavajte doporučené teploty. Nové oblečenie vyperte prvýkrát samostatne. Nemiešajte tmavé oblečenie s bielym alebo svetlou bielizňou. Pri praní v práčke dávkujte do priehradky pre hlavné pranie alebo priamo do bubna práčky. Po použití si dôkladne opláchnite ruky.

Skladovanie :
Spotrebujte do 2 rokov od dátumu výroby uvedenom na obale.

 

Parametre a špecifikácia

Farba bielizne
Na čiernu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby Hotovo!
Počet praní
32 Hotovo!

Použitie

Farba bielizne
Na čiernu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Ochrana pred stratou tvaru, Zachovanie intenzity farby Hotovo!

Počet praní

Počet praní
32 Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WOOLITE Mix Colors 1 l (16 praní) + WOOLITE Dark, Black & Denim 1 l (16 praní) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WOOLITE Mix Colors 1 l (16 praní) + WOOLITE Dark, Black & Denim 1 l (16 praní).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií