PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

XAVAX Coffee Clean 250 ml

Zobraziť katalóg
XAVAX Coffee Clean 250 ml
5 2 hodnotení
– špeciálny čistič pre plne automatické kávovary
Kód:  CIS129 Produktové číslo:  4047443188557 Stránky výrobcu

XAVAX Coffee Clean 250 ml

Ak potrebujete vyčistiť a ochrániť kávovar, tento čistič je tou správnou voľbou. Všetky časti zariadenia, ktoré prichádzajú do styku s kávou, budú starostlivo vyčistené a chránené. Ide o mlynček, nádobu na kávové zrná, odkvapkávací podnos, sitká, trysky a ďalšie súčasti. Zároveň sa nemusíte obávať poškodenia lubrikantu, ktorý zaisťuje plynulý chod kávovaru. Vďaka pumpičkovému rozprašovaču môžete použiť prípravok presne tam, kde je potrebné.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozpúšťa nečistoty
  • Zabezpečuje hygienu
  • Odstraňuje kávovú mastnotu
  • Otočný uzáver
  • Efektívna rozprašovacia hlavica 

Odporúčanie

Akonáhle necháte zvyšky kávy dlhšiu dobu v zariadení, rýchlo sa v nej vytvorí veľa druhov plesní a baktérií. Preto je viac než vhodné kávovar udržiavať hygienicky čistý. A vďaka tomuto prípravku si už budete môcť byť istí maximálnou čistotou. Vždy pred použitím je vhodné rozprašovač poriadne pretrepať, aby sa premiešali všetky účinné zložky. Následne nastriekajte na objekt, ktorý si prajete vyčistiť. Nechajte pár minút pôsobiť a opláchnite alebo zotrite vlhkou handričkou.

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Tekutý Hotovo!
Objem
0,25 l Hotovo!

Typ

Typ
Tekutý Hotovo!

Vlastnosti

Objem
0,25 l Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre XAVAX Coffee Clean 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si XAVAX Čistič pro kávovary Coffee Clean 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xavax Coffee Clean 250 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií