AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Xiaomi Mi Induction Heating Rice

Zobraziť katalóg
Xiaomi Mi Induction Heating Rice
4,8 22 hodnotení
Ryžovar – vybavený elektromagnetickou vykurovacou energiou, moderná mikrotlaková technológia ohrevu, rovnomerná tepelná úprava ryže, bezkonkurenčná tepelná stabilita a priepustnosť, prispôsobenie najrôznejším typom ryže
Kód:  XIAII101 Produktové číslo:  472927

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Xiaomi Mi Induction Heating Rice

Inteligentný tlakový ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice s indukciou

Elegantný ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice sa vďaka zdokonalenej elektromagnetickej indukcii postará o rovnomerné varenie ryže so zachovaním všetkých dôležitých živín. Aby sa dosiahli čo najlepšie výsledky, je ryžovar Xiaomi vybavený kvalitnou liatinovou nádobou, ktorá disponuje jedinečnou tepelnou stabilitou a magnetickou priepustnosťou.


Kľúčové vlastnosti ryžovaru Xiaomi Mi Induction Heating Rice

  • Dokonale uvarená ryža s vynikajúcou chuťou a vôňou
  • Tlakový ohrev a magnetická indukcia
  • Možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou
  • Možnosť využitia ryžovaru Xiaomi Mi Induction Heating Rice ako pomalého hrnca
  • Rovnomerná tepelná úprava
  • Ryžovar Xiaomi sa skvele prispôsobí rôznym typom ryže
  • Vnútorná nepriľnavá nádoba zo sivej liatiny
  • Bezkonkurenčná tepelná stabilita a priepustnosť
  • Jednoduchá údržba a prenášanie ryžovaru

Elektromagnetická indukcia

Už vás nebude obťažovať žiadne pripaľovanie pokrmu ani nedovarená ryža. Oproti bežným ryžovarom, ktoré na varenie ryže používajú platničku s nerovnomerným ohrevom, je ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice vybavený inovatívnou technológiou mikro-tlakového ohrevu magnetickou indukciou, vďaka ktorej je dosiahnutá presná kontrola teploty a rovnomerné uvarenie každého zrnka ryže.


Nádoba zo sivej liatiny

Ryžovar Mi Induction Heating je vybavený vnútornou nádobou zo sivej liatiny, ktorá sa pýši vynikajúcimi indukčnými vlastnosťami a schopnosťou dlhšie uchovávať teplo. Vďaka tomu je zaistené rovnomernejšie prehrievanie jedla, aby bola uvarená ryža krásne jemná a voňavá. Špeciálna nepriľnavá PFA vrstva od japonského výrobcu Daikin sa okrem vynikajúcej odolnosti a nulovej priľnavosti rovnako veľmi ľahko čistí.


Smart mobilná aplikácia

Na zaistenie pohodlného varenia na diaľku môžete ryžovar Xiaomi prepojiť s praktickou mobilnou aplikáciou a vopred si zaistiť uvarenú večeru.


Multifunkčné využitie

Vďaka tlakovému ohrevu sa nemusíte obmedzovať len na varenie ryže. Ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice toho zvládne oveľa viac! V mobilnej aplikácii nájdete množstvo výborných receptov a postupov, pomocou ktorých pripravíte chutné mäso, zeleninu, výživné obilné kaše atď. a zaistíte si tak pravidelný prísun vyváženej stravy.

Ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice pripraví ryžu na mieru vašej chuti

V priebehu prípravy môžete pomocou mobilnej aplikácie zvoliť preferencie chuti a ryžovar Xiaomi Mi Induction Heating Rice podľa vašich inštrukcií následne automaticky upraví teplotu varenia. Vďaka tomu ovplyvníte nielen výslednú textúru, ale aj lepivosť a tvrdosť ryže podľa vašej individuálnej chuti. Xiaomi počas vývoja inteligentného ryžovaru nazbieral veľké množstvo dát, vďaka ktorým je umožnených vyše 2 000 spôsobov varenia ryže. Podľa zadaných preferencií ryžovar presne spozná, kedy by sa mala voda začať variť, kedy je nutné znížiť teplotu a aký veľký tlak je potrebné použiť.



 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hi guys, you put the wrong picture and wrong specification on the website. The one you put is with pressure function(silver button and 1100w) and more expensive. But the real product I got is the cheaper version with a white button and 1130W. I have returned the goods already, but you guys need to correct the info because it is cheating.

Dobrý den, chceme si koupit rýžovar Xiaomi. Podmínkou je ale komunikace přes iPhone/iPad v ČESKÉM jazyce. Aplikace Xiaomi Home umožňuje nastavit Region Czechia ale Language už bohužel česky NE. Přestože v popisu aplikace v AppStore je čeština uvedena.... Máte stejný problém?

Tak funfuje ten hrnec nebo ne? :D

AHoj, kupil som Xiaomi ryzovar pred par dnami a na moje velke prekvapenie zial nefunguje tak ako je napisane v receznaich. Po upgrade firmware uz nie je mozne, ak je jazyk inz ako cinstina, skenovat, resp. manualne vybrat druh ryze. Jedine co sa da zadat je ze varime ryzu a chutovy profil (makka, tvrda atd.) Recenzie na ryzovar boli robene este so starym fw , ktory toto evidentne umoznoval. Kvoli tomuto som sa rozhodol rzyovar vratit kedze bez moznosti vybrat ryzu stratil pre mna vyznam.

Dobrý den, jedná se o evropskou verzi s anglickym manualem a popisky? diky Kaigl

Dobrý den, předpokládám, že k propojení s telefonem slouží aplikace Mi Home, kterou jsem našel na Google Play Store. Bude ta aplikace fungovat na všech android telefonech nebo jen na Xiaomi? Dále jsem vyrozuměl, že funkce skenování čárových kódů a recepty jsou dispozici jen v čínské verzi. Existuje aspoň nějaký web, kde se dají tyto informace nalézt a podle toho si pak nastavit rýžovar ručně? Děkuji.

Dobrý den ,po aktualizaci FW , která nedošla do konce ,protože na 90 procentech aplikace v telefonu ohlásila, že ji nemůže dokončit, se hrnec přestal zobrazovat v seznamu sítí Wi Fi. Postup pro uvedení do továrního nastavení je podle orig. návodu "odpojte rýžovar a stiskněte tlačítko TIMER .To nic neřeší stejně jako reset na zadní straně přístroje. Co s tím a je tu nato vůbec servis a případně kde?

Q pls ako funguje "udržanie teploty" - ako dlho je ju mať v takom stave ?

Dobrý den, jde ovládat i manuálně bez telefonu? Děkuji

Viete prosim Vas, ze na akom mode sa da ryzovar pouzit ako tzv. pomaly hrniec. Alebo ze na akom mode sa daju varit strukoviny? V manuali stoji, ze rezimy pre ryzu su vylucne pre ryzu, ale co ak chcem dole robit ryzu a hore naparovat zeleninu? Aplikacia ma len par moznosti ako ryza, rychla ryza, congee kasa, ohrev ryze a potom oblubene ako jogurt, kolac, naparovanie, udrzanie tepla a chutna ryza. Funkcie konretne pre strukoviny alebo ovos chybaju (u tych lacnych ryzovarov ale su).

12
Diskusia a poradňa k Xiaomi Mi Induction Heating Rice
Príslušenstvo pre Xiaomi Mi Induction Heating Rice Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Xiaomi Mi Induction Heating Rice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Induktionserwärmung Reis. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Xiaomi Mi Induktionserwärmung Reis. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Xiaomi Mi Induction Heating Rice.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií